reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

kasia ale jesteś pewna, że mała się dostanie do tego przedszkola?
gadałam już z dyrektorką i mamy przyjść na dni otwarte i sie zapisać a jak sie zapytałam czy jest możliwość że sie nie dostanie to pani powiedziała że nie, bo mieszkamy na tym osiedlu i Wiktoria bedzie miała pierwszeństwo, tylko nie wiem teraz jak to bedzie jak kupimy mieszkanie.....ale niestety musimy tak zrobić chociaz nie powiem bo wolałabym żeby została z naszą "nianią- babcią" ale jak nam wejdą raty za mieszkanie to nie wydołamy z kaską:crazy:

reklama
hej!

bluea jaki ten Wasz stary fotelik bo myślimy o kupnie drugiego, jakiegoś używanego, mamy dwa samochody i wkurza nas przepinanie, a jak pójdzie do przedszkola to raz ja odwiozę, raz mąż, raz dziadek to by się 3 przydały:-D
my mamy fotelik do 18 kg, znając Zosi apetyt do pojeździ w nim do pierwszej klasy

agutkuto ta opcja, że babcia odbiera małą po 4/5 godzinach bardziej przytępna:tak:
ja never ever na 8 h nie dam:no::no::no:

madzikm my też mamy ten do 18kg ale jak troche w górę pójdzie to jej głowa będzie wystawać dlatego jestem ciekawa jak długo jeszcze pojeździ...czubek już jej wystaje..

elaharpowodzeniu w szukaniu niani:tak:

Muszę trochę stopować Zosię z wylewnością:sorry2:
jak tylko wejdziemy do sklepu czy przychodni to zaraz się chwali: "tata robi pokoik u góry Dziodzi małej":-D, "Dziodzia Szesze z Pałoła", szkoda, że nr telefonu nie poda wszystkim:-p.
Dziś je mówię, że czegoś nie wolno a ona: a ciemu???:szok:

i co chwilę łobuzuje po czym przybiega i pyta: "nie będzie kala? nie będzie?:-D
(kara to stanie w kącie albo sama w pokoju 5 sekund)

madzikm my też mamy ten do 18kg ale jak troche w górę pójdzie to jej głowa będzie wystawać dlatego jestem ciekawa jak długo jeszcze pojeździ...czubek już jej wystaje..

a szelki przepięte?

dzieci w tych fotelikach jeżdżą do 3 lat nawet a Tola jakaś bardzo wysoka nie jest...

no właśnie musimy przepiąć szelki na wyższy poziom - mąż to robi od miesiąca :rolleyes2:
też się właśnie zdziwiłam, że jej głowa wystaje, ale może to taki model jakiś?
nie wystaje oczywiście mocno, tylko czubek, ale jednak

reklama
Do góry