blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Myślę, że 50 zł - po tyle chodzą na Allegro ;-). A przynajmniej masz pewność, że jest bezwypadkowy i jakoś bardzo zużyty też nie jest, bo nie wozimy młodego codziennie.blu a będziesz sprzedawać? ile by kosztował?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Myślę, że 50 zł - po tyle chodzą na Allegro ;-). A przynajmniej masz pewność, że jest bezwypadkowy i jakoś bardzo zużyty też nie jest, bo nie wozimy młodego codziennie.blu a będziesz sprzedawać? ile by kosztował?;-)
Myślę, że 50 zł - po tyle chodzą na Allegro ;-). A przynajmniej masz pewność, że jest bezwypadkowy i jakoś bardzo zużyty też nie jest, bo nie wozimy młodego codziennie.
jeżeli można?Nie ma sprawy :-)to proszę o rezerwacjejeżeli można?
pogadam z mężem, brat by mi odebrał
Nie ma sprawy :-)

elaharpowodzeniu w szukaniu niani![]()
Niedługo nasze dzieci już wszystko będą opowiadać co tam w domu się robi i co mówią rodzice 
jest czas;-)

U nas też podobno dzieci które mają zostawać na 5 h przyjmują na końcu. Dlatego moja sąsiadka powiedziała mi żeby się nie przyznawać na początku to nie będzie problemu. Ona tak zrobiła z pierwszym dzieckiem. Ja jeszcze nie wiem co zrobić.

Dobra jestelaharno jest wygadana, ludzie pytają czy ma 2,5 roku
jak czegoś nie dostanie to się skarży babci "żuru nie dali"
"mama Dziodzię ksici" itp, trza się pilnować![]()

właśnie wiem o tym i właśnie miałam plan, że jak będę zapisywać to tak zrobię![]()
Ja miałam ciągle taki niedosyt, że niemarkowy, że droższe są bezpieczniejsze, testowane, itp. Byłam nastawiona na zakup droższego fotelika, ale dostaliśmy ten na chrzciny i głupio było kupić inny. A jeżeli chodzi o obsługę, to dość skomplikowana jest regulacja wysokości pasów i ciężko się zmienia nachylenie oparcia (można sobie paznokcie połamać ;-)).no i powiedz jeszcze czemu Was wkurzał?