reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam sie z pracy:-p
Dzieki dziewczyny za wsparcie:-)
nie jest za dobrze . Laura owszem usnela w swoim lozeczku ale juz o polnocy byla u mnie w lozku:wściekła/y:
Zabawek nie chowam, do piwnicy poszly tylko ubrania malej, karuzelka. A tak jak u Eweliny. Wszystko w kufrze z zabawkami a zolwiem z FP Laura nadal sie lubi bawic. Puszcza muzyke z niego i sobie tanczy:-D

reklama
dzień dobry

Agutku własnie miałam się wybrać na ten film z moja psiapsiółką ale u nas cały weekend zarezerwowany:baffled: brak miejsc :baffled: tancerz ze szkoły do której chodziłam na taniec brzucha tam gra więc szkoła wynajęła dużo sal:baffled: czyli polecasz:confused::confused::confused:

my chyba w poniedziałek już robiliśmy rezerwację na niedzielę, sala pełna na wszystkie popołudniowo-wieczorne godziny była :tak:

mi się podobał..ale ja z tych co uważają, że taniec to okazja do wyrażenie emocji, tych nawet najbardziej skrywanych..a muzyka wzrusza itp. więc mi się takie filmy podobają...momentami sobie podrygiwałam do taktu nogą i najchętniej sama bym potańczyła :-D

Serio? Ja myślałam, że to jakaś szmira :baffled:.

zależy kto jakie filmy lubi
ale nawet mojemu mężowi nawet spodobał się jako taki miły filmik..a krytycy zbesztali totalnie :-D
oczywiście uważam, ze Miko to żadna aktorka..jej gra kompletnie mi nie pasuje, ale i tak film miło się oglądało...taka lekka i przyjemna rozrywka przy miłej muzyce :tak:

Agnes, ja podaję mleko przy temp, nigdy nie słyszałam, żeby nie wolno było :confused:, przy biegunce to wiem, że nie pomaga, oby mała wyzdrowiała jak najszybciej, za moim infekcja już drugi tydzień sie wlecze, więc siedzimy w domu :-(

ja jakiś czas temu słyszałam teorię, że nie daje się mleko przy temperaturze - w sensie, że niby tak jakby miało się zważyć
nie wiem ile w tym prawdy, ale moja koleżanka nie daje synowi nigdy przy temp. mleka :tak:

zabawki są cały czas na wierzchu
tylko takie w stylu puzzle czy ciastolina na wyższej półce regału by sama nie mogła wziąć
zabawki typu grzechotki wywalone
parę takich co wisiały w wózku np. są do ramy łóżka przywieszone i czekają na następne, chyba, że szybciej się zniszczą

ufff dziewczyny ,ale sie narobilam
ale na jutro zostalo mi tylko wszystko posmazyc i upiec kurczaki i paszteciki
i bede mogla zrobic sie na cacy heheheh
bo zawsze goscie przychodza a ja daleko w proszku :szok:
milej nocki :)

Melduje ze wrocilam:) bylam odwieźć Ignasia z tatusiem do babci w okolice zielonej góry. Wczoraj w bólem serca ich zostawiłam:( na cały tydzień! Biedactwo mówi ze mamusia jedzie 'dziamdziajem do paćki' myslalam ze sie poryczę.
Madzikm my niedawno razem z Ignasiem odkładaliśmy zabawki dla dzidzi,a resztę ma w koszach i nie chowamy mu żadnych poza tymi na ktore jest za mały

dzień dobry

a moje zaraziło sie od tatusia i boli go gardło:-(, do tego ma lekką biegunkę:dry:, bylismy u lekarza, ale czy sie coś z tego nie rozwinie, to nie wiem:-(

Miloku udanych urodzinek;-)

Witam
u nas na dzień dobry rzygi:angry: chyba młoda ma nawrót rota:-( na urodzinach była dziewczynka której brat w tym czasie przechodził rota:baffled: a ona sama na drugi dzień rozchorowała się:baffled: podałam młodej lek ten przeciwwymiotny co ostatnio oczywiście ona działa wyciszająco i uspakajająco więc będzie cały dzień ospała:-( dostanie jeszcze dawkę na noc jak jej nie przejdzie do trzeba będzie zadzwonić po lekarza:-(

reklama
Do góry