dzień dobry
Agutku własnie miałam się wybrać na ten film z moja psiapsiółką ale u nas cały weekend zarezerwowany

brak miejsc

tancerz ze szkoły do której chodziłam na taniec brzucha tam gra więc szkoła wynajęła dużo sal

czyli polecasz

my chyba w poniedziałek już robiliśmy rezerwację na niedzielę, sala pełna na wszystkie popołudniowo-wieczorne godziny była
mi się podobał..ale ja z tych co uważają, że taniec to okazja do wyrażenie emocji, tych nawet najbardziej skrywanych..a muzyka wzrusza itp. więc mi się takie filmy podobają...momentami sobie podrygiwałam do taktu nogą i najchętniej sama bym potańczyła
Serio? Ja myślałam, że to jakaś szmira

.
zależy kto jakie filmy lubi
ale nawet mojemu mężowi nawet spodobał się jako taki miły filmik..a krytycy zbesztali totalnie

oczywiście uważam, ze Miko to żadna aktorka..jej gra kompletnie mi nie pasuje, ale i tak film miło się oglądało...taka lekka i przyjemna rozrywka przy miłej muzyce
Agnes, ja podaję mleko przy temp, nigdy nie słyszałam, żeby nie wolno było
, przy biegunce to wiem, że nie pomaga, oby mała wyzdrowiała jak najszybciej, za moim infekcja już drugi tydzień sie wlecze, więc siedzimy w domu :-(
ja jakiś czas temu słyszałam teorię, że nie daje się mleko przy temperaturze - w sensie, że niby tak jakby miało się zważyć
nie wiem ile w tym prawdy, ale moja koleżanka nie daje synowi nigdy przy temp. mleka
zabawki są cały czas na wierzchu
tylko takie w stylu puzzle czy ciastolina na wyższej półce regału by sama nie mogła wziąć
zabawki typu grzechotki wywalone
parę takich co wisiały w wózku np. są do ramy łóżka przywieszone i czekają na następne, chyba, że szybciej się zniszczą