reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć

My wczoraj byliśmy z moimi ciotkami na dłuuugim spacerku. Karol dzielnie maszerował na nóżkach cały czas :tak:. Powiedziałam mu, że był bardzo dzielny i potem się chwalił wszystkim "dzielny byłeś" :-D.

Roksi, wszystkiego najlepszego :-)

Kaskada, kask kupiliśmy w Decathlonie, ale już nie pamiętam ile kosztował. Koło 100 chyba.

Agutek, dzwoniłam do laboratorium i to ma być wymaz z kanału szyjki macicy w kierunku chlamydii, mycoplasmy i ureaplasmy. Koszt badania 114 zł.

Ostatnia edycja:
reklama
kaskada, kask u nas też będzie mega problemem :baffled: już w sklepie nie dawał sobie założyć,nie wiem czy nie skończy się tak, ze my będziemy musieli założyć a tym samym kupić dla siebie :confused2:

madzik, śmiał się w głos bo bardzo mu się podobało ale jak m się zatrzymywał to momentalnie chce wysiadać

blue, super dzielnego piechura masz, mój zwiewa :-(a wczoraj byliśmy na Fortach na spacerze wieczorem i tam jest fosa i dużo kaczek i moje dziecko witało i żegnało każdą kaczkę z osobna :eek::-D

moje dziecko jest tak wykończone po świętach, ze dzisiaj o 8 musiałam go budzić :szok:

wczoraj w ok 23 zafundowałam sobie z m wieczór filmowy:tak: oczywiście po 40 minutach młoda przyszła do nas:baffled: i całą noc nie dała się wynieść:baffled: co m ją chciał wynieść to darła się że nie chce:baffled: normalnie spała jak komandos na czuja:szok:

:-)hej,

witam się po świętach;-)

Roksi 100 lat:tak::tak::tak:

my też spędzilismy miło święta, z rodziną, na spacerkach, zabawie, kościułku:tak:,
aż szkoda było wracać:-(

wszystkim smutaskom przesyłam uśmiechy:-):-):-)

Witajcie :)

Piękną dziś mamy pogodę, mimo chłodnego wiatru.. Byliśmy 3 razy z Piotrusiem na spacerze :) A teraz robię spóźnione drugie danie :sorry:

Pozdrawiam :))

roksi, jak kandydatki? nadają się?
taką torebkę znalazłam : modnatorebka.pl - Modna Torebka, torebki damskie, sklep internetowy

Fredzik dziś była dziewczyna konkretna:tak: jest typ nr 1:-) jutro jeszcze jakies dwie maja przyjść:baffled: jeśli się na sprawdzą to numer 1 przyjdzie w czwartek normalnie do pracy:tak: więc może czwartek będzie moim ostatnim dniem:-):-):-)

ja myślę o takiej torebce
WIOSNA! WYPRZEDAŻ! Nowa Torebka WITTCHEN 693-2 (606011566) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry