reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksi: to i ja się podłączam pod życzenia. STO LAT:)))

fredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.

A u nas choroby ciąg dalszy. Od wczoraj Wojtek ma megakatar i kicha, Michał z kolei dzisiaj rano obudził się cały zasmarkany no i M też się skarży , że go gardło boli.Dobrze, że gorączki na razie nie ma. Noc zapowiada się wspaniale:szok:

BTW. Ja nie przepadam nie tyle za świetami ile za "tradycyjnym polskim świętowaniem" czyli obżeraniem się i kiszeniem w domu przed TV ewentualnie urozmaiconym wypadem do rodziny , żeby się obeżreć ;-)

Jak dzieciaki trochę podrosną to chyba będziemy porywać Babcie i wyjeżdżać gdzieś na Wielkanoc zawsze. Może na narty.

Hejka!

zdróweczka dla Michałka i Wojtka:tak:a dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)

roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję:tak:
100 lat dla Ciebie kochana:-)

fredzika czemu takie śmichy na foteliku?:rofl2:

blunie no padłam, orobił sie Twój chłop:-D
mój łazienkę na błysk i podłogi na kolanach:tak:

Dziewczyny nasze Święta były cudowne:-) zresztą wolę je niż BN.
Wczoraj pojechaliśy na mszę do Dominikanów w małe górki, krótki spacerek i do moich rodziców, tam Zosia pobawiła się na huśtawce, pooglądała zwierzątka, pogościliśy się i do domu, przed 19 długi wózkowy spacer.
Dziś z rana na kawkę do teściów, byliśmy na rowerach, siedzieliśmy w ogrodzie czekając na danie z kociołka
KOCIOŁEK MYŚLIWSKI 15L PIĘKNY PROSTO Z ODLEWNI (599884714) - Aukcje internetowe Allegro
a wieczorkiem przyjechali moi rodzice i brat z narzeczoną.
Było wspaniale. Kocham Święta:-)

Dziękuje za życzenia:tak: 26 wiosenek mi stuknęło:sorry:

fredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.
u nas młoda kask zakłada:tak:Kaskada my mamy coś takiego Dziecięcy kask rowerowy NORTHTEC C42 ITHACA (607874964) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście wzór w jakieś księżniczki:tak: ma dużo otworków:tak: zapłaciłam w rowerowym coś ok 90zł w tamtym roku, pan polecał żeby zainwestować w droższy bo starczy na długo i jest z regulacją:tak:

na rowerze młoda opanowuje kierowanie:tak: a z pedałowaniem jest na bakier:-D ona hamuje a tata ją popycha:-D

Hejka!

zdróweczka dla Michałka i Wojtka:tak:a dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)

roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję:tak:
madzikm nic nie znalazłam:baffled: myślałam o takiej nubukowej:tak: ale wszystko u nas jakieś różowiaste:szok:
mniam:-p ale bym zjadła takie pyszności z kociołka:-)

u nas pogoda w święta średnia:baffled: wczoraj chłodno a dziś w sumie też:baffled: poszliśmy popołudniu na spacerek i zmarzłam:szok:

reklama
Witam:tak:
a ja dziś znów do pracy:sorry: dziś mają przyjść 3 dziewczyny więc może się w końcu uda:tak:

madzikm ta pierwsza fajna:tak: ale kolory mi nie pasują:no: u mnie w szafie jest dużo seledynów, różów, bieli, zieleni:tak: tak sobie myślę że nie mam nic pomarańczowego:baffled:

Do góry