reklama
A
Agutek
Gość
roksi wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-)
kaskada
Marcowa mama 2007
roksi: to i ja się podłączam pod życzenia. STO LAT
))
fredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.
A u nas choroby ciąg dalszy. Od wczoraj Wojtek ma megakatar i kicha, Michał z kolei dzisiaj rano obudził się cały zasmarkany no i M też się skarży , że go gardło boli.Dobrze, że gorączki na razie nie ma. Noc zapowiada się wspaniale
BTW. Ja nie przepadam nie tyle za świetami ile za "tradycyjnym polskim świętowaniem" czyli obżeraniem się i kiszeniem w domu przed TV ewentualnie urozmaiconym wypadem do rodziny , żeby się obeżreć ;-)
Jak dzieciaki trochę podrosną to chyba będziemy porywać Babcie i wyjeżdżać gdzieś na Wielkanoc zawsze. Może na narty.
fredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.
A u nas choroby ciąg dalszy. Od wczoraj Wojtek ma megakatar i kicha, Michał z kolei dzisiaj rano obudził się cały zasmarkany no i M też się skarży , że go gardło boli.Dobrze, że gorączki na razie nie ma. Noc zapowiada się wspaniale

BTW. Ja nie przepadam nie tyle za świetami ile za "tradycyjnym polskim świętowaniem" czyli obżeraniem się i kiszeniem w domu przed TV ewentualnie urozmaiconym wypadem do rodziny , żeby się obeżreć ;-)
Jak dzieciaki trochę podrosną to chyba będziemy porywać Babcie i wyjeżdżać gdzieś na Wielkanoc zawsze. Może na narty.
madzikm
Mamy lutowe'07
Hejka!
zdróweczka dla Michałka i Wojtka
a dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)
roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję
100 lat dla Ciebie kochana:-)
fredzika czemu takie śmichy na foteliku?
blunie no padłam, orobił sie Twój chłop
mój łazienkę na błysk i podłogi na kolanach
Dziewczyny nasze Święta były cudowne:-) zresztą wolę je niż BN.
Wczoraj pojechaliśy na mszę do Dominikanów w małe górki, krótki spacerek i do moich rodziców, tam Zosia pobawiła się na huśtawce, pooglądała zwierzątka, pogościliśy się i do domu, przed 19 długi wózkowy spacer.
Dziś z rana na kawkę do teściów, byliśmy na rowerach, siedzieliśmy w ogrodzie czekając na danie z kociołka
KOCIOŁEK MYŚLIWSKI 15L PIĘKNY PROSTO Z ODLEWNI (599884714) - Aukcje internetowe Allegro
a wieczorkiem przyjechali moi rodzice i brat z narzeczoną.
Było wspaniale. Kocham Święta:-)
zdróweczka dla Michałka i Wojtka
a dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję

100 lat dla Ciebie kochana:-)
fredzika czemu takie śmichy na foteliku?

blunie no padłam, orobił sie Twój chłop

mój łazienkę na błysk i podłogi na kolanach

Dziewczyny nasze Święta były cudowne:-) zresztą wolę je niż BN.
Wczoraj pojechaliśy na mszę do Dominikanów w małe górki, krótki spacerek i do moich rodziców, tam Zosia pobawiła się na huśtawce, pooglądała zwierzątka, pogościliśy się i do domu, przed 19 długi wózkowy spacer.
Dziś z rana na kawkę do teściów, byliśmy na rowerach, siedzieliśmy w ogrodzie czekając na danie z kociołka
KOCIOŁEK MYŚLIWSKI 15L PIĘKNY PROSTO Z ODLEWNI (599884714) - Aukcje internetowe Allegro
a wieczorkiem przyjechali moi rodzice i brat z narzeczoną.
Było wspaniale. Kocham Święta:-)
Lajla83
Fanka BB :)
Dziękuje za życzenia
26 wiosenek mi stuknęło
Kaskada my mamy coś takiego Dziecięcy kask rowerowy NORTHTEC C42 ITHACA (607874964) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście wzór w jakieś księżniczki
ma dużo otworków
zapłaciłam w rowerowym coś ok 90zł w tamtym roku, pan polecał żeby zainwestować w droższy bo starczy na długo i jest z regulacją
na rowerze młoda opanowuje kierowanie
a z pedałowaniem jest na bakier
ona hamuje a tata ją popycha
myślałam o takiej nubukowej
ale wszystko u nas jakieś różowiaste
mniam
ale bym zjadła takie pyszności z kociołka:-)
u nas pogoda w święta średnia
wczoraj chłodno a dziś w sumie też
poszliśmy popołudniu na spacerek i zmarzłam
26 wiosenek mi stuknęło
u nas młoda kask zakładafredzik a myśmy kupili tego okbaby 10+. Na razie zamontowałam na rower. Wojtek jeszcze nie testował bo jeszcze podregulować trzeba. Ciekawa jestem jak będzie. No i kask trzeba kupić. A jaki kask macie? I czy młody dał sobie go założyć? Bo ja się obawiam, że Wojtek bez walki sobie kasku założyć nie da.
Kaskada my mamy coś takiego Dziecięcy kask rowerowy NORTHTEC C42 ITHACA (607874964) - Aukcje internetowe Allegrooczywiście wzór w jakieś księżniczki
ma dużo otworków
zapłaciłam w rowerowym coś ok 90zł w tamtym roku, pan polecał żeby zainwestować w droższy bo starczy na długo i jest z regulacją
na rowerze młoda opanowuje kierowanie
a z pedałowaniem jest na bakier
ona hamuje a tata ją popycha
madzikm nic nie znalazłamHejka!
zdróweczka dla Michałka i Wojtkaa dla miloku i kaskady duży przytulasek:-)
roksiwspomniałaś kiedyś o materiałowej, kolorowe torebce do wszystkiego pasującej, znalazłaś?? ja też potrzebuję![]()
myślałam o takiej nubukowej
ale wszystko u nas jakieś różowiaste
mniam
ale bym zjadła takie pyszności z kociołka:-)u nas pogoda w święta średnia
wczoraj chłodno a dziś w sumie też
poszliśmy popołudniu na spacerek i zmarzłam
madzikm
Mamy lutowe'07
roksiprzekopałam allegro i te mi się spodobały
REWELACYJNE, MODNE TOREBKI - 2 ORYGINALNE KOLORY (609912105) - Aukcje internetowe Allegro
Na ludowo: kratki i kwiatki
DUŻA TORBA folk (608526629) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNE, MODNE TOREBKI - 2 ORYGINALNE KOLORY (609912105) - Aukcje internetowe Allegro
Na ludowo: kratki i kwiatki
A
Agutek
Gość
czesc :-)
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Witam
a ja dziś znów do pracy
dziś mają przyjść 3 dziewczyny więc może się w końcu uda
ale kolory mi nie pasują