reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fredzik nie mamy jeszcze noclegu, bo nie wiemy czy ta durna ospa nie wyjdzie przypadkiem :dry: Mam kilka typów jakby co, więc pewnie będziemy na ostatnią chwilę coś szukać - co kompletnie do mnie nie pasuje :-p Tak czy siak szukamy w centrum Zakopanego, bo nie jedziemy autem - mamy 650km i ja się nie piszę na podróż za kierownicą naszym gracikiem przez 12h :no: Pojedziemy pociągiem - jedzie się nocą, więc mała spokojnie będzie mogła sobie spać i nie odczuje tego tak. A w aucie w foteliku tyle godzin...masakra :no:
Poza tym w tym samym terminie jedzie już tam sobie sam męża brat, więc byłoby weselej :-)W ogóle już mi się tęskni za taką podróżą pociągiem, to zawsze jest przygoda :-)

a u nas wlasnei padacv zaczelo :(((
a mialam isc na zakupy
zapisalam sie na studia . wczoraj mialam rozmowe kwalifikacyjna a dzisiaj testy hmmm troche mam petra bo dawno temu w szkole bylam ale co tam , najwyzej mnei nei przyjma .

Agutek, spoko jeżeli jedziecie do Zakopca teraz, to ofertę znajdziecie nawet na miejscu bez rezerwacji, w sezonie widać wszędzie wywieszki wolne pokoje:tak:

Miloku zaczynam podejrzewać, że ty obcy jestes normalnie:eek::szok::-D, nadludzkie siły w tobie drzemią:-p

Fredzik, ja już tu kilka razy polecałam Krzesanicę, sami tam jedziemy;-)

a mój maluch zarzygał mi całe mieszkanie, bo bidulkowi rodzynki stanęły na zołądku (tatusnie schował i mały sie poczęstował):wściekła/y:, tak się przestraszył, że nie mogłam go uspokoić, obiecałam mu tatusia i ten musiał pędzic z pracy do synka, ale mały wcześniej wykończony zasnął:-(

reklama
miloku jak pewnego dnia napiszesz że idziesz do pracy to w ogóle się nie będę dziwić:-D

bidne chorowitki dużo zdrówka przesyłamy:tak:

Agutku to super taka podróż jak za młodu człowiek pociągiem zwiedzał kraj:tak:

spadam ogarnąć siebie i mieszkanko i ruszamy o 15 do Katowic:tak: zobaczymy kto się ukrywa u nie w brzusiu:-p

Do góry