reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja ostatnio na Onecie czytałam, że dowiedziono, iż solarium jest w jakimś stopniu rakotwórcze. Ja sama z solarium nie korzystam, ale namiętnie robi to moja siostra i moja dawna kumpela również, nawet chodzi w lecie, bo twierdzi, że na balkonie u niej nie da się opalić... Poza tym aspekt finansowy też za mną przemawia i nie chodzę...

reklama
Witam:tak:
poszłyśmy z rana z ciocią na zakupy:tak: i wróciłyśmy z butami dla mnie:-p połaziłyśmy dwie godzinki młoda padła w ciągu 2 minut już spała:tak:

Hej, wczoraj wrociliśmy, przywiozłam wiadro porzeczek,wiec dziś od rana miałam co robić. Roksi, ja sie opaliłam jak polska flaga :-) a solarium nie lubie, zwłaszcza facetów zjaranych na czekoladke! Ignaś też sie zrobił niejadek,chleba nie chce,miesa też, zupy tylko 5 "łyżków",dobrze,że chociaż twaróg je!

a my po imprezce 3latkowej:-) u Niuni kolezanki ...jak wrocilismy to Mala byla tak umeczona ,ze juz w przedpokoju zaraz jak tylko weszlysmy do domu polozyla sie na podlodze i mowila ,ze chce spac :szok::-D

Magda - oby to nie bylo nic groznego i szybko Krzysia puscilo :tak:

dzień dobry:-)
Ignaś wczoraj po wieczornym spacerku zasnął na krześle w kuchni o 18.30:szok: myślałam, że dziś czeka mnie pobudka o 5 a tu proszę - wstał o 7 dopiero i jeszcze leży w łóżku z misiem:-)
Magda oby to tylko mała infekcja i szybko przeszło, a Tobie @ współczuje, ja na razie mam od niej urlop:-D;-)
Ewelina, ja robię galaretkę, mozna dżem o ile komuś pestki nie przeszkadzają:baffled:
ja nie lubię, więc zasypuję cukrem, trochę gotuje a potem przecieram przez sito i robi się z tego galaretka:-) Ignaś uwielbia do racuchów albo twarogu:tak:

reklama
Do góry