reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witajcie,
u nas nocka spoko, wstaliśmy przed 8, aż głowa mnie boli :/
Krzysiu coraz lepiej, na szczęście... nie będę szła z nim do lekarza, wyleczymy się w domku ;-) najważniejsze, ze gorączka minęła ;-)

reklama
hej:tak:
moja od dwóch dni ma jakieś płaczki w nocy:baffled: płacze i trzeba iść po nią i przychodzi do nas:baffled:

Debiutantko my mamy chyba fotelik Hamax ale taką najtańszą wersję chyba coś ok 200zł bez tej opcji spania:tak: zainwestuj w dobry kask:tak: nie taki co mu styropian biały wystaje od spodu:no:
Agutku zanudzisz się:-D;-)
Magda to dobrze że synuś zdrowieje:tak:

Hello :-)

Mój mąż właśnie "bada rynek" fotelików na rower.. Fredzik, Roksi Wy macie, no nie? Mozecie raz jeszcze przypomniec nazwy i czy jesteście zadowolone?
My mamy fotelik - Hammax Siesta. Bardzo fajny jest :tak:. Ale spokojnie można sobie darować opcję z rozkładanym oparciem, bo to się kompletnie nie sprawdza. Raz mi młody usnął na rowerze i nawet jak mu pochyliłam to oparcie, to i tak głowa mu latała na wszystkie strony :baffled:. Niestety kask powoduje, że głowa się odpija od oparcia jak piłka ;-).

Wczoraj pojechaliśmy sobie w górki do dziadka. Umęczyłam się strasznie tą jazdą :baffled:. Karol oglądał sobie bajki na DVD i nawet był grzeczny w aucie. Nazbierałam porzeczek, ale chyba zrobię z nich kompot, bo mi się nie chce nic innego ;-).

Już w ogóle nie używamy pieluch, nawet w nocy. W trasie jak Karol chciał siku, to mówił i się zatrzymywaliśmy :-). Fajnie tak :-).

hej Kobietki!

lubię Was:-)

my też bez pieluszki w nocy:tak: troche to męczące bo o 6 rano mama siku ale dorosłość ma swoją cenę:-D

powoli myślę o pakowaniu, na 17 dni jedziemy, ila mam wziąść majtek dla Z?:-D

hej :-)

moja Mala chce gume :cool2: mowie do niej ,ze jak pojdziemy na spacerek to kupimy ,a ona mi na to "nie jest u mamy tojebce-w trrebce" :-D:-D wiec musialam pokazac ,ze nie ma i teraz ryczy w nieboglosy szok :cool2:

Madzik - ja bym wziela na kazdy dzien :tak:i jeszcze pare na zapas;-) ale u Was to wyjdzie ze 20:szok::-D

ja bym wzięła z 7-10par majtusiów, potem przecież można przeprać ;-)
jak byłam na dwa tyg to wzięłam trzy pary spodni dla małego na każdą pogodę, dwie bluzy, kurtkę, skarpetki chyba 4pary, więcej nie pamiętam;-)

madzikm zabieraj wszystkie jakie masz;-) pochwal się gdzie jedziecie:-p
Sandi cwaniara z twojej córci:-D

moja zasnęła właśnie:tak:

reklama
Do góry