Dobry wieczór
Pustki i cisza bo wszystkie nad wodą siedziały

. Ja dzis mam wene do obrabiania zdjęc wiec siedzę przy kompie ale cicho.
Kaskada jak chcesz się postresować to tu jest informacja o tych niebezpiecznych zielskach
Ogrodowe niebezpieczeństwa - trujące rośliny .
Fredzik, Mateusz w zasadzie poza tym nieprzyjemnym zabiegiem i traumą do białych kitli to bez zmian tzn. dobrze i łobuzowanie pod przykrywką anielskich włosów go nie opuściło . Podejrzewam, ze mógł tego nawet nie połknąć... ale lepiej na zimne dmuchać. Ale co jakis czas mu robimy "wykłady" i przypominamy o "zdjedzonej kulce".
A jak nasze "ciężarówki" ten upał znoszą?? Jutro ma się znacznie ochłodzić więc pewnie znów nas burze czekają....
Mój mąż właśnie "bada rynek" fotelików na rower..
Fredzik, Roksi Wy macie, no nie? Mozecie raz jeszcze przypomniec nazwy i czy jesteście zadowolone?
Aaa pamiętcie o moich rozterkach w kwestii butow?? Kupiłam je i wtopa... po jednym przejściu mnie poobcierały i to w kilku miejscach :/. W piątek w innym sklepie tej sieci spytalam czy jest mozliwość wymiany na większy numer i powiedziano mi, że tak ale jesli nie byly noszone ... A po tym jednym przejściu sie fleczek z obcasu sie zdeptał (chyba nie jestem aż taka cięzka!!) i już sie nie da ściemnić, ze nie były chodzone.. I tak to jest , kosztowaly niemalo a teraz będę się w nich męczyc

. Pozostaje mi tylko oddanie do szewca żeby je rozciągnął... W brodę sobie pluję ... no ale zachciało się babie i ma....