blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W góry się nie wybieram ;-) Ja też z leniwych jestem ;-)Blu tylko nie forsuj się za bardzo ale trafiłaś pogodę na urlop![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W góry się nie wybieram ;-) Ja też z leniwych jestem ;-)Blu tylko nie forsuj się za bardzo ale trafiłaś pogodę na urlop![]()

nie to nie boli ale moje wyniki są nei fajne neistety
ja idę zapisać się w poniedziałek na rtg odcinka szyjnego ;-) ciekawe jaki będzie termin?
, też wysiadł mu kręgosłup, ale u niego lekarz zrzuca to na wgę
, więc M jest na diecie i próbuje schudnąć
, też jest w trakcie serii masaży, no i ćwiczy
, jego rehabilitant kaze wykonywać takie jedno ćwiczenie na wzmocnienie mięśni, położyć się na brzurzu i prostować na rękach, takie pompki bez odrywania bioder od podłoża.Byliśmy właśnie na spotkaniu z panią ilustratorką książek. Było malowanie na wielkich kartkach na chodniku. Miło było :-)
(przecież ich nie zmuszę
), a ten ryczy bo chce rysować:-(, artysta jeden
ale jak jest teraz gorąco i siedzimy na tarasie to tv też nie gra i jest ok ;-)Agutku nie rozkładałam bo pewnie zaraz by ją N. wysmarowałaroksi fajna kołyska :-) stoi już w domu?
My od tygodnia jesteśmy bez telewizora. Cisza w domu, nie ma ciągle bajek i wołania "chcę mini mini"A moje dziecko dorwało się przed chwilą do czekoladowego zająca wielkanocnego
![]()
![]()
i pewnie by zakurzona
salon, sypialnia i kuchniaok;-)roksi, śliczna, nie wyrzucaj jej jak Maj wyrośnie oki ;-)?