reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Nie wiem jak przekonać Ignasia do robienia kupki na nocnik! Nie woła i już, tłumacze, prosze, przekupuje, jak posadze to nie zrobi i koniec! Brak mi pomysłów już. Ja w upały wychodze rano na targ potem siedzimy w domu, u nas w kamiennicy jest chłodno:-) unikam wychodzenia w upał bo robi mi sie słabo. W ogóle lekarz mi powiedział, że Mała jest już nisko i mam uważać na sygnały!!! Szok jak to zleciało! Imie wybrane już:-)) Michalina:-))

soppana nie zmuszaj małego, bo to odniesie odwrotny skutek. Ja nie zmuszałam, Krzys sam usiadł pewnego dnia i do dzis już tak ma, a teraz widze, ze coraz częściej chodzi do kibelka robić "kupkę", wiec może niedługo rozstaniemy sie z pieluszką ;-)

Soppana ślicznie Michalinka:tak: to też był mój typ imienia:tak: u nas Maja :tak:
nie strasz że już:szok: bo ja następna jestem:szok:

wczoraj miałam dzień głupoty debilizmu ciążowego:-D pojechałam do market z Natalką wysiadamy z samochodu i pytam się czy chce siku a ona mówi że chce więc wysadzam ją a ona dziwnie coś sika i zaczyna płakać:szok: okazało się że ściągnęłam spodenki a zapomniałam o majteczkach:oo: późnym wieczorem za miast nalać sobie szklankę wody to zaserwowałam kawę:baffled: masakra aż się boję co będzie dalej:-D

roksi każdemu się to zdarza ;-D nawet mi hahahaha... ja byłam dzis też u lekarza, neurologa, i wszystko w porządku, dostałam skierowanie na rtg kręgosłupa szyjnego, bo bardzo mnie boli ostatnio....

Magda ja ostatnio dwie noce nie mogłam głowy oderwać od poduszki:baffled: zmieniłam poduszkę na nową i jest ok:tak: ale współczuje ci bo ból okropny:baffled:

Soppana moja bez pieluchy siku rewelacja dzisiaj cały dzień chodziła na ubikacje:tak: ale kupa nadal w majty lub w nocnego pampersa:zawstydzona/y:

magda, współczuję, ja jestem po rtg odc szyjnego i lędźwiowego i masakra :-(

roksi, niezła jesteś:-D
dlaczego masakra?? bolało czy co?

Magda ja ostatnio dwie noce nie mogłam głowy oderwać od poduszki:baffled: zmieniłam poduszkę na nową i jest ok:tak: ale współczuje ci bo ból okropny:baffled:

Soppana moja bez pieluchy siku rewelacja dzisiaj cały dzień chodziła na ubikacje:tak: ale kupa nadal w majty lub w nocnego pampersa:zawstydzona/y:
u mnie to ma chyba podłoze chorobowe albo i nawet wagowe;-D

reklama
Witam:tak:
Blu tylko nie forsuj się za bardzo ale trafiłaś pogodę na urlop:tak:

ja dziś śmigam po kołyskę dla Mai:tak: najchętniej już bym ją rozłożyła:sorry2:

Do góry