reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ostatnie wieści z frontu nocnikowego - dziś Piotrek zawołał kupkę i bez problemu zrobił na ubikację:tak:, jak gdyby to było najnormalniejsze w świecie:szok::-D, a jeszcze w zeszłym tygodniu płakał jak go próbowałam posadzić

chyba powiemy pampersom papa:tak: hura:-)

gratuluję:tak: czyli przyszedł właściwy moment i juś ;-) my pieluszki tylko na noc już używamy i na wyjścia jako awaria no i chadzamy z nocnikiem wszędzie w torbie ekologicznej (pomysł roksi - dziękujemy :-D)

reklama
dziekuję za miłe przywitanie :) i nie wiem co napisac o nas więcej

a w kwestii nocnikowej to właśnie to przerabiamy tyle że u nas to z kupkami raczej nie ma problemu - młody woła że chce siku (tak sie mu pomieszalo bo jak chce sikać to woła lululu) i leci po nocnik albo po zapachu poznaję że cos będzie i z reguły udaje się zdążyć z nocnikiem, natomiast z sikaniem jest problem, bo ani sadzanie ani latanie w mokrych majtkach nie dało efektów, i ciągle sika w pieluchy

ale mam lenia:sorry: chyba wczoraj się przepracowałam:sorry:
nic piorę swetry zimowe słoneczko ładnie świeci więc wyschną:tak:

Blu masz jeszcze fazę na spanie:confused: mi się teraz włączyła:zawstydzona/y: czasami siedzę coś oglądam i bach zasypiam w każdej pozycji:-D

Roksi, ja w ogóle jestem śpiochem i jeszcze mały w nocy mnie budzi... W dzień się jakoś trzymam, ale wieczorem ziewam przeokropnie i zasypiam razem z Karolem ;-). W weekend zawsze sobie ucinam drzemkę razem z nim po południu :tak:

reklama
hej:-)

maluch znowu źle spał w nocy:-(, krzyczał NIE NIE:szok: tak na cały głos, musiałam go tulić, bo nie mógł się uspokoić:-(
no i znowu poszaleliśmy rano ze snem:zawstydzona/y:

Roksi, wiesz ja zawsze piorę zimowe, jak mi coś potrzebne będzie, twój sposób jest zdecydowanie lepszy:tak:

a mój na siku i kupę woła że chce "pupe":eek:, po jego reakcji muszę się domyśleć czy musi siadać, czy stać:rofl2:

Do góry