reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień Dobry:tak:
ja dziś ciąg dalszy przygotowań do wojny:rofl2: idę zrobić zapas rajstop i skarpetek for me:-p
w ogóle dziś ma być 25 stopni:szok: ale w niedzielę już 15:confused2:

reklama
zajrzalam do Zosienki ...i sie poplakalam :-(

a moja corcia podeszla do mnie i mowi tak:
V - placzesz?
ja - tak
V - bilam? zle zrobilam?
ja - nie kochanie
V - przyniose papierek ...

Ewela - bidny Piotrunio!

Hej, melduje z porodówki :-) wczoraj o 20 dostałam oxy a Michalina urodziła sie o 21.47, waga 3640g, 57cm długa. Dziś już obie czujemy sie dobrze. Jutro wychodzimy :-) nie pisałam bo padł tel i dopiero m mi przywiózł. Ignaś był, widział i jest w szoku

Super Soppana Gratuluje:tak:
ale wcześnie wychodzicie:szok: ja to pewnie z tydzień pobędę jak z N:crazy: żółtaczka pewnie będzie:confused2:

Agutku każdemu się humorek poprawia jak cyferki na koncie rosną:-);-)
Sandi ja śledziłam przed rokiem losy Mai która niestety zmarła:-( staram się jak najmniej czytać takich rzeczy bo łapie strasznego doła:-(
Ewelina zdrówka dla Piotrusia:tak:

reklama
Do góry