reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ooo widzę, że wszystkie mamy ten sam problem - pocieszające:-D, tata wziął na spacer a ja chwilkę odpocznę

reklama
wlasnie mialam wam sie zalic ze moj Tristan nieznosny jest strasznei od paru dni ale widze ze to nie tylko nasz problem :tak:
to naprawde pocieszajace
ewelinko dziekujemy za zyczonka , tristan przesyla buziaki:-)

Ja na szczęście nie mam na co narzekać. Wiktoria w dzień mało śpi, ale za dużo nie marudzi przed snem. Ostatnio nawet obywa się bez marudzenia. W dzień przeważnie pada ze zmęczenia - noszona na rękach, a wieczorem kąpię ją po 20ej i o 21ej kładę do łóżka, nakarmię i sama usypia. Oby znów jej się nie zmieniło.

Malaga- piąty miesiączek już skończył twój synek. To cudownie. Szybko nam dzieciaczki rosną:tak:
Śliczny chłopczyk:tak:
Dziękuję :-) A Madzia to śliczna dziewczynka :-) Rosną, rosną nam dzieciaczki jak na drożdżach :-D

malaga , magdakap, gratulacje dla naszych pieciomiesieczniakow:-):-)
Dziękujemy i również gratulujemy :-D

po trzecie: byliśmy w Licheniu:szok: (dużo sobie obecuje po tej wizycie, Piotruś będzie teraz grzeczniutki, jak nikt :-)), ale tak w sumie to koszmar, nie ma nigdzie podjazdów dla wózków, oprócz jednego pod główne drzwi bazyliki i windy, tylko się z mężem umęczyliśmy, ale Piotruś drogę zniósł bardzo dobrze;-) ,
Dobre :-D:laugh2:

A mój niuniuś dziś był przekochany :tak: Śmiał się cały czas, gadał, był bardzo grzeczny - bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy :eek::hmm:

Całuski dla 5 miesięczniaków!!!!!!!!!!!!

A Wiktoria to dzisiaj przeszła samą siebie, w dzień mało spała za to piszczała strasznie, jutro to chyba stopery kupie bo uszy mnie aż bolą.

Witajcie :-)

U nas od rana leje, spaceru nie będzie. Muszę więc wziąć za sprzątanie, gotowanie obiadu (czy któraś ma pomysł co można zrobić z łopatki? :sorry2:) a potem może książkę poczytam? Ostatnio jedna mnie wciągnęła (zaczęłam ją czytać jak leżałam na patologii, ale byłam tak rozdrażniona i rozkojarzona wtedy, że nic nie docierało do mnie z tych stron, które przeczytałam...zatem zaczęłam od nowa :-D)

bez problemu wytrzymał 4 godziny w poczekalni w kolejce do ortopedy :eek::hmm:

NIe gadaj :szok: 4h czekaliście? Paranoja :sick:
U nas umawiają na konkretną godzinę, przychodzisz, wchodzisz, wychodzisz. Ekspres normalnie :happy2:

miloku dla Tristanka też buziaki (troszkę spóźnione :sorry2:) z okazji ukończenia 5 miesiąca :-)

Nam wczoraj plan dnia jakoś tak się pozmieniał, że przesunęło nam się na zbyt późno jedno karmienie...efektem tego było pójście spać córci już o 18.50 :-p Spała do 7.30 :-)

reklama
Dzień dobry!!!
Moja młoda zostanie chyba śpiewaczką operową- piszcy jak cholera uszy to niedługo mi nie wyrobią.
U nas jeszcze nie pada, ale pogoda nieciekawa.
agutek- dzisiaj zrobiłam tak jak ty i dałam Wice kaszkę rano, na śniadanko, zobaczymy czy zrobi kupkę??
elahar- ja karmię Wiktorię co 4 godziny, o 8,12,16,20 i 24 i od 24 śpi do 8 rano

Do góry