reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
HEJ!

nie było mnie pare dni bo byliśmy w Kazimierzu nad Wisłą. Zosia nie była zachwycona wyjazdem. Zachowywała sie tak jak piszecie o Waszych dzieciach, czyli mega marudzenie, nie chciała jeść i tylko na rękach. W sobotę byłam już tak wykończona , że miałam serdecznie dość wczasów ale tu córcia zrobiła niespodziankę...po południu zasnęła i potem była grzeczna, spała całą noc. Jak się sytuacja unormowała to musieliśmy wracać:-D. No i tak myślę, że może nasze dzieci jeszcze za małe na tkie podróże...macie jakieś doświadczenia?
W sierpniu jedziemy jeszcze do Zakopanego, planowo na 5 dni ale w razie czego skrócimy wyjazd.

Wczoraj wszyscy padliśmy po 20, bez kąpania:zawstydzona/y:. Spałam 8 h bez przerwy:-)

Czy wasz dzieci głośno mlaskają?

madzikm ja nie niestety nie mam doświadczenia. Nigdzie jeszcze nie wyjeżdżaliśmy ;-)

roksi brzmi podejrzanie :-p:happy2::rofl2::-D

A te blond włoski to skąd się u niej wzięły?? Bardzo podejrzane:eek::eek:
teściowa mnie pociesza że mój mąż jak był mały to też miał jasne włoski:tak: ewentualnie może być tak jak u mnie w rodzinie mama, tata i ja czarni a sistra blondynka:-D

Właśńie zerknęłam na zamknięty i też miałam nadzieję, że znajdę tam zdjęcie ząbka:-D:-D:-D
postaram się zrobić:-)

Madzikm my często wyjeżdżamy z naszą córcią do rodziny ale to są odległości 50 i 90 km. Mała uwielbia jeździć samochodem bo wtedy albo śpi albo grzecznie siedzi, całe szczęście.:tak:

. No i tak myślę, że może nasze dzieci jeszcze za małe na tkie podróże...macie jakieś doświadczenia?
W sierpniu jedziemy jeszcze do Zakopanego, planowo na 5 dni ale w razie czego skrócimy wyjazd.

My byliśmy na tygodniowych wakacjach w czerwcu nad morzem, czyli Wiktoria miała wtedy 2,5 m-c i ja z nią nie miałam problemów.Całą drogę czyli 6 godzin spała. Szybko się zaaklimatyzowała, spała całymi nockami jak w domu, nie marudziła i była spokojna. Nie wiem jakby było teraz, ale ona generalnie jest spokojniutka ( poza dzisiejszą nocką:crazy:)

Kurde nie możemy wyjść na spacer, bo mój M nie wyciągnął wózka z autka, którym pojechał do pracy i teraz do 18 koczujemy w domku. A takie słoneczko jest. Ale zaraz włożę Wike do fotelika i chociaż na trochę ją na balkon wystawie. A wy widze że na spacerkach bo nikogo na forum nie ma.

reklama
Do góry