reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
bluberry to u was w firmie co roku na nowo negocjuje się wypłatę?
U nas nie ma jednolitych zasad obowiązujących wszystkich. Każdy ma tak, jak się dogadał. A ja się akurat w zeszłym roku jakoś tak dogadałam, że na rok :tak:. Nawet nie pamiętam już czemu ;-).

A niektórzy mają na pewno stałe pensje, na przykład w księgowości, albo w sekretariacie i jak dostaną podwyżkę, to obowiązuje do następnej podwyżki. Tak myślę...

dziewczyny z jednej strony was podziswam ze wracacie do pracy a z drugiej wspolczuje.
ja mam rozne mysli bo siedzacw domu czuje sie molowartosciowa a do pracy nie chce isc ze wzgledu na brzdaca. nie lubie byc og nikogo zalezna nawet jak jest to moj maz. pracowalam na swoje utrzymanie odkad zdalam mature i ciagnelam studia i prace. i teraz czegos mi brakuje
pewnie jak bede musiala to tez spakuje manatki i wyrusze do pracy

ale nie martwci esi ebabki
zobaczycie jak bedzi emilo wchodzac do domu po ciezkim dniu zobaczyc te usmiechniete i piszczace z zachwytu mordeczki :-D:-D:-):-)
juz niedluga beda wolaly mamuais juz przyszla huuurraaa

Dzień dobry!!!
My jeszcze przed śniadankiem, bo Wiktoria jeść nie chciała z samego rana tylko leży i piszczy, aż nas uszy bolą:szok::szok: Ładna pogoda sie robi wiec dzisiaj wywale nianie na spacerek a wieczorem pójdziemy razem z tatusiem jeszcze na dworek. No dobrze dziewczynki idę mężowi robić śniadanko do pracy bo mnie bardzo ładnie prosił, a samemu to już chyba mus ie nie chce robic kanapek- a ja jako dobra żona się zgodziłam:-p:-p

ja powoli zaczynam tez myslec o pracy - chociaz pojde do niej dopiero za jakis rok:-)
tylko caly czas sie zastanawiam, czy nostryfikowac dyplom i sprobowac w moim zawodzie (ale tu powstaje problem, czy wydole jezykowo, bo uczyc innego jezyka po angielsku, to moze byc juz gorzej:-p), czy poszukac jakiejs innej pracy, ale jezeli tak, to nie mam pojecia jakiej:baffled:

najchetniej, to bym sobie poszla na studia:-)tylko na to nas nie stac;-)

Dziękuję :-) I wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji ukończenia 5 miesięcy :-D

I spóźnione życzenia dla Mateuszka debiutantki :-)
dokaladam sie do zyczen
i dla Was malago rowniez :tak:

dziewczyny czy wasze dzieci w dzien zasypiaja same
moj albo w wozku albo na rekach
juz od godziny lezy i ryczy a ja za chwile go wezme i ululam na rekach
macie jakis sposob na to
mi chyba barak wytrwaalosci
i jeszcze szkoda mi slychac jak sobie biedak tak gardlo zdziera
nie moge juz ide go wziasc.....

reklama
Do góry