reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie :-) Wczoraj była cudna pogoda i dziś też się tak zapowiada, także będziemy dużo spacerować :-)

U nas też piękna pogoda i poszłabym na spacer ale tak mi się nie chce :baffled: Zmęczona jestem po imprezce, wytańczyłam się, a dzisiaj jakaś taka przymulona jestem :-D Do tego mam pranie do wywieszenia, firanki do wyprania i zawieszenia na oknie, prezentację do pracy do zrobienia (wczoraj się za to nie zabrałam, a dzisiaj coś czuję, że będę miała z tym jeszcze większy problem :sorry2:)...Buuuu....nie chce, nie chce, nie chce mi się :eek::baffled::-p

Buziaki dla 7-miesięczniaków !!!

My dzisiaj byliśmy na zakupach i w centrum handlowym wcisnęli mi ulotkę reklamującą nowe osiedle mieszkaniowe. Oczywiście po powrocie do domu wlazłam na stronę i zachorowałam ;-). Marzy mi się takie 100-metrowe mieszkanie z wielkim tarasem... No ale na razie mogę sobie tylko pomarzyć, bo takie mieszkanie kosztuje co najmniej 600 tysięcy :szok:.

U nas też ceny działek poszły strasznie w górę :dry: Gdybym wiedziała wcześniej, że będzie taki boom to bym zainwestowała w działkę :tak: a tak to dupa blada :eek: Ceny materiałów budowlanych ponoć też poszły w górę...

Dla Piotrusia i Tristanka całusy na 7 miechów!

dziekujemy bardzo
a ja zapomnialam ze moj synek to dzisiaj 7 miesiecy konczy hihih:-)

agutek ja na imprezie nie bylam a tez mi sie nic nie chce i jakos zorganizowac si enei moge:-(. obiad nei zrobiony , nie posprzatane ja to juz nie wspomne ... jakis taki dzien chyba

mi sie tezmarzy domek z duzym tarasem i ogrodem ale taki jakie mamy w pl bo tutaj niby tez mieszkam w blizniaku ale to nie to co w pl . brak przestrzeni:-(

reklama
Do góry