biedactwo, oby szybko jej przeszło:-

tak:
siorka mnie wyciąga na spacer, nie wiem może sie przejde, bije sie tylko że jak zaraz wyjde to sie mała obudzi

. Długo ją dzisiaj usypiałam
I co byłaś na spacerze? Pewnie jak długo zasypiała to potem spała jak suseł ;-)
Moja córa dziś pierwszy raz z nami spała...i mam nadzieję jedyny

Obawiałam się, że nocka będzie koszmarna, do tego zrobiłam jej na swojej poduszce takie podwyższenie, żeby ewentualnie z noska wszystko ładnie spływało...a tu niespodzianka - pięknie spała!

Na noc dałam jej jednak Panatol w syropku, bo nie miałam ani maści majerankowej żeby posmarować pod noskiem ani Cebionu żeby jakieś witaminki jej dać, a jak zmierzyłam temperaturę to miała 37,5 (mierzyłam w pupie, więc była niższa, ale już w granicach 37) więc uznałam, że nie dam się temu przypadkiem rozwinąć. Ładnie mi się wypociła w nocy

Oby dzisiaj nie lało się tak z niej
A właśnie - czy któraś z was ma ten Pandol w syropku? Kurczę nabierałam go tą specjalną strzykawką i jakoś tak strasznie duża mi się wydaje ta zalecana przez nich dawka :sick:
Miłego weekendu dziewczyny :-)
Do nas dzisiaj przychodzą moi znajomi z czasów szkolnych. Nie widziałam już ich dobrych kilka miesięcy i nagle wszyscy zadzwonili, że są w mojej miejscowości i chcą się spotkać, więc będę miała odwiedziny za odwiedzinami dzisiejszego dnia :-)