reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

nie chce mi mala zasnac!a byla taaaka spiaca!
jak usypiacie swoje dzieci?ja bardzo chcialabym nauczyc ja zasypiania u siebie,ale z drugiej strony serce mi sie raduje jak zasypia mi na piersi!i zamykaja jej sie oczka patrzace na mnie!
jeny...

reklama
o rany, dziewczyny sama zasnela!wlasnie zajrzalam i spi..ale dlugo to trwalo!prz lulaniu zasypiala ok 19tej

Moj mąż przyniósł jakieś choróbsko i już mała ma katar :sick: Leje jej się z nos strugami, ciężko jej się oddycha i nie mogła zasnąć bidulka :-(

Moj mąż przyniósł jakieś choróbsko i już mała ma katar :sick: Leje jej się z nos strugami, ciężko jej się oddycha i nie mogła zasnąć bidulka :-(
biedactwo, oby szybko jej przeszło:-:)tak:
siorka mnie wyciąga na spacer, nie wiem może sie przejde, bije sie tylko że jak zaraz wyjde to sie mała obudzi:baffled:. Długo ją dzisiaj usypiałam:tak:

biedactwo, oby szybko jej przeszło:-:)tak:
siorka mnie wyciąga na spacer, nie wiem może sie przejde, bije sie tylko że jak zaraz wyjde to sie mała obudzi:baffled:. Długo ją dzisiaj usypiałam:tak:

I co byłaś na spacerze? Pewnie jak długo zasypiała to potem spała jak suseł ;-)
Moja córa dziś pierwszy raz z nami spała...i mam nadzieję jedyny :zawstydzona/y: Obawiałam się, że nocka będzie koszmarna, do tego zrobiłam jej na swojej poduszce takie podwyższenie, żeby ewentualnie z noska wszystko ładnie spływało...a tu niespodzianka - pięknie spała!:happy: Na noc dałam jej jednak Panatol w syropku, bo nie miałam ani maści majerankowej żeby posmarować pod noskiem ani Cebionu żeby jakieś witaminki jej dać, a jak zmierzyłam temperaturę to miała 37,5 (mierzyłam w pupie, więc była niższa, ale już w granicach 37) więc uznałam, że nie dam się temu przypadkiem rozwinąć. Ładnie mi się wypociła w nocy :tak: Oby dzisiaj nie lało się tak z niej :eek:

A właśnie - czy któraś z was ma ten Pandol w syropku? Kurczę nabierałam go tą specjalną strzykawką i jakoś tak strasznie duża mi się wydaje ta zalecana przez nich dawka :sick:

Miłego weekendu dziewczyny :-)
Do nas dzisiaj przychodzą moi znajomi z czasów szkolnych. Nie widziałam już ich dobrych kilka miesięcy i nagle wszyscy zadzwonili, że są w mojej miejscowości i chcą się spotkać, więc będę miała odwiedziny za odwiedzinami dzisiejszego dnia :-)

Dzień Dobry,

wczoraj zapomniałam powiedziec, że Piotruś ma ząbka, po ciężkich bojach w końcu się wydostał :-),

Kasiu, nasze dzieciaczki najmłodsze wśród marcowiątek mają półroczku.
Buziaczki dla Wiktorii od Piotrusia:-).

miłego weekendu

Witajcie :-)

Agutek - zdrówka dla Toli :tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych półroczniaków :-)

Gratulacje dla Piotrusia :-)

A właśnie - czy któraś z was ma ten Pandol w syropku? Kurczę nabierałam go tą specjalną strzykawką i jakoś tak strasznie duża mi się wydaje ta zalecana przez nich dawka :sick:

Agutku my mamy ten panadol i stosujemy w razie potrzeby, na początku ( jak Borysek miał 2-3 miesiace) pani doktor kazała nam dawać 3 ml w tej strzykawce dołączonej do syropu , a teraz już 5 ml. Nie przejmuj sie że to wygląda na dużo , poprostu więcej w tym tuskawek a mniej środka przeciwbólowego;-) A Tola je to ze smakiem czy się krzywi?

reklama
Witam:-)
całusy dla półroczniaków

odnośnie kataru to pediatra powiedziała że przy ząbkowaniu bardzo łapią dzieciaki katar:tak:
ja czekam aż młoda wstanie i idziemy połazić po mieście:tak: może cos zakupie na porawe humoru:-(

Do góry