reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
A My byliśmy dziś u m siostry. Była tez druga siostra m, z 2 letnią coreczką (drugie w drodze). No i cały czas musiałam pilnować, żeby Wiktoria wróciła do domu cała i zdrowa. Wiktoria była dla tamtego dziecka jak zabawka. Ciągnęła ją za ręce, za nogi, popychała, chciała całować, przytulać (co groziło zgnieceniem Wiktoriii, bo sie na nią kładła). Tak więc jestem padnięta i glowa mnie boli. W rodzinie chyba lepiej mieć starsze dzieci ;-)

Jeszcze dodam, że jadłam dziś bardzo dobre ciasto. M siostra upiekła. Chciałam zajechać do cukierni i coś kupić, a tu się okazało, że wszystko pozamykane :szok:

A My byliśmy dziś u m siostry. Była tez druga siostra m, z 2 letnią coreczką (drugie w drodze). No i cały czas musiałam pilnować, żeby Wiktoria wróciła do domu cała i zdrowa. Wiktoria była dla tamtego dziecka jak zabawka. Ciągnęła ją za ręce, za nogi, popychała, chciała całować, przytulać (co groziło zgnieceniem Wiktoriii, bo sie na nią kładła). Tak więc jestem padnięta i glowa mnie boli. W rodzinie chyba lepiej mieć starsze dzieci ;-)

Jeszcze dodam, że jadłam dziś bardzo dobre ciasto. M siostra upiekła. Chciałam zajechać do cukierni i coś kupić, a tu się okazało, że wszystko pozamykane :szok:

My mielismy ostatnio gosci z 2 letnim synkiem i ja musialam pilnowac zeby tristan na niego nie wlazil:-Da ten za nim biegal az w koncu 2 latek sie poplakal bo sie bal tristana . wolala tata dzidzia mnie goni a ja si eboje hihi smiesznie bylo:-D:-D:-D

Dziękujemy za życzenia, buziaki dla Karolka!

A Borysek dziś spał rano od 8 do 11, ostatnio mu się to zdarzyło jak miał chyba z 3 miesiące, nie wiedzielismy co zrobić z taką ilością czasu wolnego :-pTo chyba na zmianę pogody , czyli idzie zima.....

MY TEŻ DOŁĄCZAMY SIĘ DO BUZIAKÓW DLA 8 M-C:-):-)

My niedawno wrócilismy od teściów i od chrzestnego Wiktorii. Słuchajcie, wiecie na co teściowa pozwalała dzisiaj Wiki?? Na grzebaniu w doniczce tzn. w tej ziemi. Jak to zobaczyłam to myślałam że mnie szlak trafi, całe ręce brudne w ziemi. Zapytałam się jej czy takimi łapkami ma teraz sobie grzebac w buzi, a teściowa mi mówi że skoro Wiktoria chciała zobaczyc to ona jej nie bedzie zabraniać. To głupie babsko. A najlepsze jest to że mój M siedział z boku i nic, nawet słówkiem sie nie odezwał. A ja wychodze na najgorsza synową ale mam to w dupie bo to jest moje dziecko. A teściowa mi jeszcze wywaliła że podobno mój tata tez mi na wszystko pozwalał, ALE NIE NA GRZEBANIU W ZIEMII:wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie :biggrin2:

My sobie od 5 śmigmy z młodym :cool2: Może mi pozwoli teraz kawkę wypić, bo padnę.. A tu jeszcze do pracy trzeba..

Za oknem biało!! O proszę!!! :-D

reklama
Cześć.

My wczoraj mieliśmy gościa, była u nas moja ciocia. A wieczorkiem poszliśmy na piwko do miasta. Fajnie było :-). Dzisiaj mam wolne na szczęście, jak się Karolek wyśpi, to pójdziemy oglądać śnieg.

Malaga, super widoczek :tak:

Agutku, co to za chandra?

Do góry