ewa0381
Fanka BB :)
Gości dzisiaj mieliśmy (a właściwie moja mama miała) - strasznie wścibscy ludzie!![]()
Skąd ja to znam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gości dzisiaj mieliśmy (a właściwie moja mama miała) - strasznie wścibscy ludzie!![]()
ja wczoraj o godz 20 musiała jechać do Tesco po pampersy bo zostało nam 5 szt a dzisiaj wszystko pozamykaneJeszcze dodam, że jadłam dziś bardzo dobre ciasto. M siostra upiekła. Chciałam zajechać do cukierni i coś kupić, a tu się okazało, że wszystko pozamykane![]()
Buziaki dla Karolka i Boryska:-)
A My byliśmy dziś u m siostry. Była tez druga siostra m, z 2 letnią coreczką (drugie w drodze). No i cały czas musiałam pilnować, żeby Wiktoria wróciła do domu cała i zdrowa. Wiktoria była dla tamtego dziecka jak zabawka. Ciągnęła ją za ręce, za nogi, popychała, chciała całować, przytulać (co groziło zgnieceniem Wiktoriii, bo sie na nią kładła). Tak więc jestem padnięta i glowa mnie boli. W rodzinie chyba lepiej mieć starsze dzieci ;-)
Jeszcze dodam, że jadłam dziś bardzo dobre ciasto. M siostra upiekła. Chciałam zajechać do cukierni i coś kupić, a tu się okazało, że wszystko pozamykane![]()