A
Agutek
Gość
Pozdrawiamy Wiktorię i Piotrusia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
=
Wnerwiłam się...idzie grudzień, święta za pasem, wydatków masa, a wszyscy jakby się zmówili. Codziennie pojawia się ktoś by spisać liczniki.
Dzień dobry
mam dość nocek
Koleżanka podesłała mi takie coś
http://niemowle.onet.pl/pl_PL/read_article.php?id=1097
Czyli co...przetrzymać i być konsekwentnym (staram się, ale po kilku nieprzespanych nockach przychodzi taka kiedy już nie mam najzwyczajniej siły i padam i się poddaję z moją walką).
Do tego u nas to chyba problemy brzuszkowe są podstawową przyczyną, bo znowu budziła się z płaczem, wiła się i zrobiła kupkę. Jedną, potem drugą, nad ranem trzecią![]()
My bardzo lubiliśmy śpiworek do czasu... aż Szymek budził się cały czas bo nie mógł sie ruszać swobodnie. I wpadliśmy na pomysł śpioszków polarkowych, tzn. na normalny pajac z bawełny zakładamy większy polarkowy i nie martwię się, że się odkryje, jeste mu cieplutko no i można się wiercić bez ograniczeń. No i jak rano wstaje albo i w nocy (jak tylko się obudzi to od razu stoi na baczność) to się nie plącze i jest ok. Polecam.Wika budziła się chyba z 8 razy a to przez ten cholerny spiwór, bo nie mogła sie swobodnie przekrecać.