reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja mam plyte wpuszczana w blat ale galki sa przy piekarniku :angry:
no nic licze, ze nie zalapie o co chodzi z nimi i nie przkreci ich...marzenie ;-)
ze tez oszczedzalam na zabezpieczeniu przed dziecmi :-D

reklama
Tiger fajnie, że juz jesteś:tak:, normalnie tęsniłyśmy, bynajmniej ja, opowiadaj, co u ciebie, tzn u was:-D:-D:-D,

a teraz pa, pa, nie wiem, czy pośpię, bo strasznie piź..i za oknem:no::no::no:

Witam:-)
moja córcia to głodomor:szok: o 24 zjadła 210ml i o 6 210ml:szok: wczoraj było to samo:szok: tą butelkę o 6 rano mogę wybaczyć ale tą o północy NIE:angry: wczoraj na kolacje zrobiłam córci 260ml z 3 łychami kaszki;-)

u nas dość ostro wiało ale wyglądam przez okno i wszystkie drzewa na swoim miejscu:tak:

dzień doberek :-)

Jest 8.30 a moja córa dalej śpi. Szok, zawsze 6.30 na nogach :tak: Dała w końcu mamie pospać :tak: A słońce piekne nas obudziło.

Tiger witaj :tak:

Moja też bardzo lubi pokrętła od kuchenki ale całe szczęście mamy z odcięciem gazu więc może sobie kręcić, chociaż nie pozwalam jej. No i niestety paluszki już nie raz przycieła pod drzwiami i w szufladach.
Miłej niedzieli :tak:

hejka

u nas wialo rowniez w nocy, ale wydaje mi sie, ze nie tak calkiem mocno...bylo juz kiedys gorzej, a dzisiaj smacznie spalam :-)

roksi to ci sie Natala rozhulala w jedzeniu ;-)

Dziekuje za mile przywitanie:-)

ja tak jak roksi mam plyte gazowa wpuszczona w blat, wiec jest ok, a galki od piekarnika na razie nie wciska, ale w razie czego moge ja wyjac:tak:
gorzej jest z szafkami kuchennymi, bo Olivcia otwiera sobie i wyjmuje talerze:-Dprzyczepilismy zabezpieczenia, ale je zrywa, silaczka:-D
no i lodowke otwiera...i wyjmuje sobie rozne rzeczy...wiec lodowke tymczasowo zastawiam kartonem, ale musze wymyslec cos lepszego;-)
debiutantko, my tez robimy urodziny Olivki w niedziele wielkanocna:-)
moja mama przyjezdza do nas na swieta, a wyjezdza jeszcze przed jej wlasciwymi urodzinami, wiec tak nam wypadlo:-)
torcik bedzie nam chyba robil znajomy cukiernik - taki jak robil swoim dzieciom: dolna warstwa dla doroslych, z kremem itp., a na gorze mini-torcik z biszkopcika - dla maluszka:-)

reklama
Do góry