reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

To faktycznie jest superlekka. I widzę, że teraz Speedi zestaw full wypas kosztuje 2300 zł. Hm... trzeba będzie przemyśleć sprawę :-).

No sprawdzilam - wersja spacerowa 9.3kg wazy, a stam stelaz ponoc 8kg wiec calkiem fajnie moim zdaniem. Quinny Speedi to na ten moment moj drugi faworyt :tak: Zobaczymy co bedzie na rynku za jakies 1,5 roku ;-) I ceny robia sie znosne :tak:

Tylko że moje dziecko na pewno nie zaśnie na zakupach :-D. Jak zaśnie w aucie to i tak się budzi zaraz po zaparkowaniu. Na spacerach już od dawna nie śpi. No ale na wakacjach może by sobie spał w terenie. Więc chyba zrezygnuję z maclarena :-(.

blueberry ja bym mimo wszystko szukala wozka z rozkladanym oparciem - lepiej miec a najwyzej nie skorzystac, niz nie miec i znalezc sie w sytuacji, ze nagle niespodziewanie bedzie potrzebne i nie bedzie mozliwosci :sorry2:W wakacje nawet na drzemke bedziesz mogla Karolka wystawic w wozku :happy:

reklama
a co tu dzisiaj tak pusto? :szok:

ja padam ze zmeczenia...nie dosc ze mialam dzisiaj zapieprz w pracy to jeszcze na szybkiego wybralam sie po pracy z mezem na zakupy, a po powrocie do domu od razu sie ubralismy i poszlismy na spacer...na dodatek jak tylko wyszlismy na dwor z corcia to od razu pogoda sie zepsula - zrobilo sie pochmurno, chlodno i zaczal padac snieg :baffled: a wczesniej pieknie swiecilo slonce...

hej!

patrzcie jaką mąż zrobił nam dziś niespodziankę

ta ściana wyglądała paskudnie bo ZOsia pozrywała dekorację. Wracamy ze spaceru a nasz kochany artysta właśnie kończył dzieło:happy::happy::happy:

agutek - ta waga, którą podałaś tyczy się quinny speedi sx???
jeśli tak to :no:

moim typem (czysto teoretycznie, bo 2 bobas będzie w tym samym wózku) to jane slalom pro, maxi cosi mura;-)

blueberyy - koniecznie z rozkłdanym oparciem!!! a poza tym maclareny są dosyć drogie, nie? CONECO są tanie ale nie wiem jak z solidnością...

hej!

patrzcie jaką mąż zrobił nam dziś niespodziankę

ta ściana wyglądała paskudnie bo ZOsia pozrywała dekorację. Wracamy ze spaceru a nasz kochany artysta właśnie kończył dzieło:happy::happy::happy:

slicznie :-)

agutek - ta waga, którą podałaś tyczy się quinny speedi sx???
jeśli tak to :no:

nie to waga jane slalom pro, ktora na chwile obecna jest moich faworytem ;-)

witajcie po świętach:-),

czy zauwazył ktoś, że mnie dłużej nie było:-(,

czesc, opowiadaj co u was?:happy:

agutek - zregenerowałaś się?
ja miałam dziś wolne, jutro do pracy i dopiero w poniedziałek:happy:

no juz mi lepiej :-)
ale musze za chwile meza poprosic o masaz, bo dzisiaj rano jak wstawalam malej zrobic mleko to cos sobie naciagnelam i nie moge glowy odwracac w lewo :baffled: ciagnie mnie az po lopatke, bol okropny :dry:

ty to masz fajnie z ta swoja praca...ja ostatnio mam troche ciezko, duzo sie dzieje i psychicznie jestem zmeczona dosc mocno...licze, ze to sie wkrotce zmieni :happy:

reklama
Do góry