reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej!

nie mogę dziś złapać zakrętu:sorry2:byłam dodatkowo w pracy, teraz mam godzinę na zrobienie obiadu, posprzątanie i powieszenie prania, ok 14 jedziemy po wózek a na 17.30 do lekarza po receptę:rofl2:a mi się chce spać!

to przez ten thriller wczoraj na TVP1, oglądałyście?

weszłam sprawdzić ile wazy baby design mini...6,5 kg - nieźle

miłego dnia! a marudom poprawienia homoru;-)

dzień dobry:-)

ale na wspomnienia wam się zebrało:-D, po przeczytaniu kilku opisów porodów, to cieszę się, że u mnie to wyglądało tak, jak było;-),
po 12 godzinach porodu przy 10cm rozwarciu lekarz podjał decyzję o CC ze względu na maluszka, zanikło jego tętno:no:, a ja się ucieszyłam, nie myśląc o komplikacjach, że już nie muszę rodzić:zawstydzona/y:,

jak obudziłam się, jeszcze na korytarzu pielęgniarka przyłozyła mi Piotrusia do piersi, ja nie mogłam się ruszać, ale mały wiedział, co robić:-D:-D:-D

Madzikm, szczególnie Twoje wspomnienia mnie poruszyły, w nagrodę masz teraz śliczną, bystrą i zdrową córeńkę:tak::tak:,

ja kolejnego dzidziusia tez bym juz chciała, w ciązy tez mogłabym być, ale ten poród:no::no::no:

Witam :tak:

Pisałam rano posta ale Madzia w międzyczasie wyciągnęła kabel od internetu i widzę, że przepadł.
Spacerowałyśmy już 2,5 godziny i teraz czekam aż uśnie. Ostatnio nie chce prawie wcale jeździć w wózku tylko wychodzi i idzie sama i najchętniej w druga stronę niż chce mama.

Hej

my też po pierwszym pochorobowym spacerku...mam nadzieję, że POCHOROBOWYM:-p

Powygrzewałam się na ławce w słońcu w czasie gdy córcia spała, odwiedziałam Coccodrillo, pobiegałyśmy po placu zabaw.
W Coccodrillo szukałam czapki, takiej letniej, bez nauszników i wiązania. Nie znalazłam, zresztą jak wszędzie indziej. Nie ma u nas takiej czapki jaką sobie wymarzyłam :-D Ale za to znalazłam masę innych rzeczy i je kupiłam :zawstydzona/y: Już widzę minę męża jak się dowie :sorry2::-D
Były fajne buciki dla dzieci - coś a'la tenisówki. Za 18zł. Kupiłam 19-tkę i oczywiście przydużawa, ale i tak kupiłam :-D

roksi ja czasem niektórych ludzi nie rozumiem. O 06.30? Niektórym brak poczucia czasu.

kasia współczuję siedzenia w pracy, pogoda jest boska, idealna na spacerki. No ale moja laba też powoli dobiega końca.

madzikm udanych łowów wózkowych :-)

Ja kupiłam taką w paski z daszkiem i taką zieloną chustkę na głowę z kwiatkiem.
Wygląda w nich bosko, ale co z tego jak je zaraz ściąga :dry:
No ale z założenia miałam kupić zupełnie inną czapkę :-D

Dzien dobry:-)
Dziewczyny, mam tylko 2 bidony - 1 zielony i 1 różowy. Wyglądają trochę inaczej niż te na allegro, ale nazywają się "Bidon Termo 12+". Może zmienił się design po prostu. Zaraz wam zrobię zdjęcie. Fredzik, dla Ciebie mam łyżeczki.
to sa inne, Tommee Tippee ma chyba dwa rodzaje bidonow (albo i wiecej, bo widzialam rozne w sklepach) i o ile sie nie myle to te maja ustnik, a nie slomke.

Widze, ze temat porodow dzisiaj bardzo popularny;-)ja tez bardzo sie boje drugiego, na razie nie chce o tym myslec:no:najbardziej sie boje, ze gdybym znowu miala rodzic 30 godzin, to nie wytrzymalabym, gdyby nie bylo dostepnego znieczulenia:no:tutaj nie ma z tym problemu, ale jak piszecie nie we wszystkich szpitalach w Polsce jest to mozliwe:-(po prostu nie wyobrazam sobie tego:no:

ale po porodzie za to bylo super, tez poszlam od razu po prysznic i jeszcze spacerowalam z mala po korytarzu przez pol nocy, bo balam sie, ze jej krzyki przeszkadzaja innym:-p

Tigger, masz rację, to są inne. Nie mogłam ich znaleźć na stronie producenta, bo są w dziwnym miejscu, ale już znalazłam. Tak to jest, jak się zamawia towar emailowo ;-). Nie szkodzi, wystawiłam na Allegro.

Co do znieczulenia, to rzeczywiście w UK nie ma z tym problemu? Bo jak czytam na różnych forach, to dziewczyny tam mieszkające piszą o gazie, o środkach typu dolargan, ale o ZZO raczej nie. Zastanawiam się zawsze, czemu nie korzystacie z ZZO?

reklama
Do góry