Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie wróciłam ze ściągnięcie szwów, a potem jeszcze zahaczyłam sobie o sklep. Tatuś został sam z małą i niespodziewanie nawiedziła go położna środowiskowa i sobie z nią pogadałPrzeszedł chrzest bojowy, a ja nawet przez sekundę się nie martwiłam czy daje sobie radę. Byłam zrelaksowana i fajnie tak sobie pochodzić bez brzusia
;-)
Czy Waszym dzieciaczkom ropieją oczy? Dajecie jakieś kropelki czy tylko przemywacie solą fizjologiczną? Co na to lekarze? Naszej córeczce zapuchła powieka w jednym oczku. Nie wiem czy to normalne. lekarka nie zwróciła na to uwagi.
dziewczyny musze się wam pochwalić ale straciłam brzuchnic mi po nim nie zostało tylko krecha
skóra jest taka mało naprężona ale wcieram dzielnie krem ujędrniający
no ale zostało 7 kg do zubienia:-(