Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja właśnie wróciłam ze ściągnięcie szwów, a potem jeszcze zahaczyłam sobie o sklep. Tatuś został sam z małą i niespodziewanie nawiedziła go położna środowiskowa i sobie z nią pogadałPrzeszedł chrzest bojowy, a ja nawet przez sekundę się nie martwiłam czy daje sobie radę. Byłam zrelaksowana i fajnie tak sobie pochodzić bez brzusia
;-)
;-)Czy Waszym dzieciaczkom ropieją oczy? Dajecie jakieś kropelki czy tylko przemywacie solą fizjologiczną? Co na to lekarze? Naszej córeczce zapuchła powieka w jednym oczku. Nie wiem czy to normalne. lekarka nie zwróciła na to uwagi.

A ile kilosów do zgubienia?? Nie wiem, bo wagi nie mam
:-)
Zaczął marudzić, płakać, na jakiś czas się uspokajał, po czym znowu zaczynał koncert
Nie mam pojęci, czy go brzuszek bolał, czy po prostu marudził sobie
Bardziej stawiam na to drugie
Mam nadzieję, że to nie zapowiedź jakiegoś choróbska :sick: dziewczyny musze się wam pochwalić ale straciłam brzuchnic mi po nim nie zostało tylko krecha
skóra jest taka mało naprężona ale wcieram dzielnie krem ujędrniający
no ale zostało 7 kg do zubienia:-(
Ja też mam jakieś 7 kg do zgubienia jeszcze, ale dodatkowo również flaczek
I nie mogę patrzeć na te rozstępy - teraz dopiero to je widać :sick:
:-)

brzuch się uratował
kupiłam jakąś specjalną mustele na rozstępy i blizny o intensywnym działaniu zobaczymy jak podziała
bo cena działa ostro
biedna miała takie oczka zmęczone:-( w nocy przysypiała ale spała tak bardzo czujnie i jeszcze nie mogła bida kupki zrbić:-( zobaczymy dzisiaj co będzie ja już nie pije herbaty nawet łyka
naawet