reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u mnie też cyrk:wściekła/y: mała karmiona była o 8 obudziła się po 10 znów do cyca a teraz śpi na czuja ciągle podnosi powieki i zerka:-( kurcze a kilka dni temu tak fajnie spała a teraz ciagle się budzi ja dopiero przed chwilą wyskoczyłam z koszuli bo nie miałam wcześniej czasu żeby się przebrać:no:

reklama
Bardzo lubi jak kładę go na brzuszku na kolanach :-) zwisa sobie fajnie a przy tym masuje sie brzunio i odchodzą gazy:-)
Może głupie pytanie, ale... ;-) w poprzek czy wzdłuż kolan?? :-) Muszę spróbować, może faktycznie gazy łatwiej będą odchodzić i mniej się będzie męczył :tak: Tylko, czy mu się spodoba taka pozycja?? :confused:

u mnie też cyrk:wściekła/y: mała karmiona była o 8 obudziła się po 10 znów do cyca a teraz śpi na czuja ciągle podnosi powieki i zerka:-( kurcze a kilka dni temu tak fajnie spała a teraz ciagle się budzi ja dopiero przed chwilą wyskoczyłam z koszuli bo nie miałam wcześniej czasu żeby się przebrać:no:

U mnie to samo:-( Jestem nieprzytomna po dzisiejszej nocy. A było tak dobrze. jak widać nasze dzieciaczki potrzebowały czasu, żeby odpocząć po porodzie i dopiero teraz pokazują na co je stać.:szok:

jak widać nasze dzieciaczki potrzebowały czasu, żeby odpocząć po porodzie i dopiero teraz pokazują na co je stać.:szok:
Dokładnie to samo pomyślałam :tak: :-)

Czy Wasze dzieci śpią przy zgaszonym świetle czy pali się jakaś lampka?
Przy zgaszonym :tak: Ale u mnie za oknami latarnie, a zasłony jasne, więc w pokoju nie jest ciemno..

u nas na kolki dziala plantex,niektorzy twierdza,ze jest do d...ale na nasza malutka jak ja zwija to dziala,bardziej uspokajajaco,a potem ladnie spi!no i masowanie brzuszka,klade ja na rece na brzuszkiu reszta lapki i nozki sie majtaja a ona lezy i oglada swiat!przy tym glowke cwiczy!

my normalnei przy zapalonej lampce urzedujemy a potem gasimy swiatlo i idaiemy spac

bogda musze sprubowac jeszcze ta pozycje moze zadziala
ja dzisija znowy skakalam i ryczalam bo nienawidze tez bezsilnosci
synek placze w nieboglosy i ne mozna mu pomuc tzn nic nie skutkuje
tak plakal ze ma chrypke teraz i zpuchniete oczy biedny nie moze teraz spac spokojnie bo taki zmeczony jest
juz mam dosc
a jak pomusle ze tak codzinni jeszcze przez jakies 2 miesiace bede musiala moje dziecko ogladac w tyakich mekach to mi serce peka:-( :-( :-(

espumisan nie dziala na Tristana:no:

ja dzisija obcielam paznokietki
ale i tak maly ma niedrapki bo paluszki do buzi pakuje i je ssie

u mnie też mała wpycha palce do buzi:wściekła/y: pamiętacie moje zdjęcie usg jak ssie kciuk? to wszystko tłumaczy od początku pakowała paluszki do buzi ja oszukuję ją smoczkiem:tak:

reklama
Miloku tak mi Was szkoda:-(
bardzo żałuję ale nie potrafię nic doradzić
może....
Sab Simplex, wiem, ze mozna było go kupić na allegro albo na forum bb
sprowadzają go z Niemiec, w Pl nie ma :no:

dziewczyny a dlaczego nie pozwalacie dzieciom ssać paluszków :confused:

Do góry