reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My wrócilyśmy właśnie ze spacerku.
W słoneczku było fajnie cieplutko, ale jak tylko weszło się do cienia i jeszcze zawiał wiatr to od razu lodowato. Sama już nie wiedziałam czy iść w kurtce czy bez i rozbierałam się i ubierałam :dry:
Tak samo ciągle przykrywałam małą kocem i odkrywałam.
Mogłaby się ta pogoda wreszcie zdecydować.

Moje dziecko dzisiaj cały dzień skrzeczy. W żadnej pozycji mu niewygodnie. Spokojny jest tylko na rękach, jak go odłożę, to za 5 minut się budzi i zaczyna skrzeczeć :errr:.
blueberry77 to pewnie od tej pogody maja też marudna spała dzisiaj ze 2 godziny w południe teraz leży nawet grzecznie:tak:

Blueberry77 mój tez dziś marudny ... Praktycznie od 6:30 nie śpi, no poza przysypianiem przy cycku i oczywiście po odłożeniu do łóżka się budzi i krzyczy.
Teraz się trochę pogoda poprawiła i tatus poszedł z nim pospacerować a mnie się przysnęło.

Dziewczyny czy wasze dzieci śpia na spacerach?
Moja coraz częściej zdrzemnie się z pół godziny a potem robi wielkie oczy i się patrzy.

Dziewczyny czy wasze dzieci śpia na spacerach?
Moja coraz częściej zdrzemnie się z pół godziny a potem robi wielkie oczy i się patrzy.
Agutku ja tylko z Natalką zjedziemy na dół a ona juz śpi:szok: przesypia całe spacery:tak: pod waruniem że jedziemy a nie zatrzymujemy się:laugh2:

u nas zrobiłao się dośc ładnie na dworze, to jak tylko mąż wróci z pracy, to idziemy na spacer:tak:

reklama
Do góry