reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ale wieczór nam zgotował mój skarbek, wył :szok: jak bym go ze skóry obdzierała, a wszystko zaczęło się od tego , że chciałam go nakarmić i przystawiłam do piersi:-:)-:)-(. Za nic nie chciał złapać cycusia, tylko ryk, a ja razem z nim:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Dopiero po jakiejś godzinie walki:eek:, zmęczył się i zabrał się za jedzenie, jak gdyby nigdy nic :confused2::szok:.

Dzień dobry wszystkim.
My troche poleniuchowałyśmy, ale trzeba wstawać. Słonko wychodzi to musze się wyrobić do południa ze wszystkim i wyjść na spacer później.

ewelina- dopiero teraz zauważyłam że twój synek też dzisiaj kończy 3 m-c. :)

Julia ja jestem ;) Macie gospodarstwo?
Byliśmy dziś w podróży i Wiktoria zmęczyła się, ostatnio nie l;ubi jeździć samochodem. Śpi od 17.30, ciekawe czy jeszcze obudzi się z chęcią do zabawy?
ewa-mamy niewielkie po teściach i zakład stolarski niestety musiałam zmykać bo mała obudziła się i płakała może innym razem uda nam się pogadać

Dzień dobry wszystkim.
My troche poleniuchowałyśmy, ale trzeba wstawać. Słonko wychodzi to musze się wyrobić do południa ze wszystkim i wyjść na spacer później.

ewelina- dopiero teraz zauważyłam że twój synek też dzisiaj kończy 3 m-c. :)

No racja, wiesz, że zapomniałam o tym, po przeczytaniu Twojego posta rzuciłam okiem na suwaczek:-) mój i Twój,
Buziaczki dla Wiktorii :-D;-):-):tak:

Moja córcia od jakiegoś czasu nie chce jeść na siedząco pociąga chwile i się odsadza i krzyczy dopiero jak się z nią położę to jest lepiej.
Majgorzej jest jak gdziś w gości idziemy muszę się układać a w sobote wesele co to będzie?

Moja córcia od jakiegoś czasu nie chce jeść na siedząco pociąga chwile i się odsadza i krzyczy dopiero jak się z nią położę to jest lepiej.
Majgorzej jest jak gdziś w gości idziemy muszę się układać a w sobote wesele co to będzie?

Julia położysz się na krzesełkach i już:-D:-D:-D

ewelina- ucałuj "dużego" Smyka od cioci:-D:-D

Julia, my też idziemy na wesele, mojej siostry w sobotę :-D, ale mamy wynajęty pokój w tym hotelu, więc będzie dobrze:-), no chyba że da koncert, jak ostatnio:angry:, to gości przestraszy,

Kasiu- buziaka mu dam, jak się obudzi, a teraz mam chwilkę dla siebie , no i dla Was;-)

reklama
Witajcie :-)

U nas dziś paskudnie, byłam tylko przez chwilę z małym i pieskami, potem się rozpadało, a teraz znów nijako..

Do tego Piotrka brzuch boli, mnie też, także to przeze mnie - cosik zjadłam, pewnie to ten ser żółty :baffled:

Miłego dnia marcówki :-)

Do góry