reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ooooojjjjj cierpialo teraz jest juz lepiej, bidulka:-:)-( ale jest juz lepiej:-)

Madzikm ile kosztuje taka szczepionka na pneumokoki????? kurcze myslisz ze warto szczepic?????

reklama
Bylysmy dzisiaj z Karolinka i jej Babcia na zakupach z okazji imieninek dostala sliczne ciuszki, ale cos chyba nie halo z tymi rozmiarami bo musialysmy kupic na 74:szok::szok::szok::szok:

no a w Tarnowie najwięcej Tako, x lander też mi się podoba tylko ja chciałam jak najlżejszy i ciężki mi się wydawał
moja szwagierka ma wózek abc desing
wózek ABC RODEO super lekki 3 kołowiec+@ GRATIS@ (211064028) - Aukcje internetowe Allegro ma ten błękitny jest bardzo lekki ale z tego co wiem to jest dość wywrotny:dull: no bo trójkołowiec i jeszcze ma piankowe koła więc jes super lekki:tak:
jest jeszcze taki z czterema kołami ale jak się sprawuje to nie wiem ABC DESIGN ASTRO KOL. 2007 WILOFUNKCYJNY + GRATIS (210645821) - Aukcje internetowe Allegro

gosiaczek ta szczepionka kosztuje 275 zł, są 3 dawki, to cena za jedną:szok:

roksi ja mam 3 kołowca i nie wydaje mi się wywrotny, ma pompowane koła

i włączyło się poszczepienne marudzenie, masakra, oby do 20 wykąpiemi i do spania

u mnie było marudzenie rano:-( teraz malutka sobie smacznie śpi:-D musiałam ją wczesniej wykąpać bo zasypiała na macie:tak: odwróciła się na boczek przytuliła swoją pieluszkę ulewaczkę i odpływała;-)

dziewczyny ja to chyba niedługo wyłysieje:szok: no tak mi się włosy sypią że szok:szok: wyczeuje codziennie rano i wieczorem cłae garsie:szok: ciekawe kiedy ten horror włosowy się skończy:sick:
od soboty biore yasmin może to pomoże uspokoić moje hormony:confused2:

Bylysmy dzisiaj z Karolinka i jej Babcia na zakupach z okazji imieninek dostala sliczne ciuszki, ale cos chyba nie halo z tymi rozmiarami bo musialysmy kupic na 74:szok::szok::szok::szok:

My też kupujemy już 74, także wszystko w porządku ;-):-)

gosiaczek ta szczepionka kosztuje 275 zł, są 3 dawki, to cena za jedną:szok:

cena makabryczna :surprised:
dlaczego służba zdrowia tak zarabia na zdrowiu naszych dzieci, gdzie się podziewają pieniądze ze składek, które opłacam skoro za wszystko i tak płacę dodatkowo :sick:

dziewczyny ja to chyba niedługo wyłysieje:szok: no tak mi się włosy sypią że szok:szok: wyczeuje codziennie rano i wieczorem cłae garsie:szok: ciekawe kiedy ten horror włosowy się skończy:sick:
od soboty biore yasmin może to pomoże uspokoić moje hormony:confused2:

Nic nie mów, mi też wypadają garściami :dull:
Wszędzie są moje włosy...dosłownie. A najwięcej oczywiście na córce :sick:

My też kupujemy już 74, także wszystko w porządku ;-):-)

cena makabryczna :surprised:
dlaczego służba zdrowia tak zarabia na zdrowiu naszych dzieci, gdzie się podziewają pieniądze ze składek, które opłacam skoro za wszystko i tak płacę dodatkowo :sick:

a mnie to do szału doprowadza! bo często widze swoje kłaki w rękach Zosi na jej buzi itd., obcięłam na krótko i nic to nie dało. A ten jasmin można braćjak się karmi?

moja chudzinka nosi 62/68 w 74 tonie;-)

reklama
U mnie podobnie :sick: Włosy są wszędzie, na Piotrku niestety też :sick:

Do góry