reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej Mamy Marcowe

u mnie tez z wlosami horror wypadaj jak holera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
@ u mnie brak i jestem ciekawa kiedy sie pojawi chociaz szczerze nie tesknie za nia;-);-),

Moja Marie juz po 3 szczepieniach ,pierwsze szczepienie bylo tragedia bo byla dwa dni niespokojna i markotna nastepne dwa to tylko przy zastrzyku krzyk byl a po pieciu minutach juz spokoj...u nas za pneumokoki nietrzeba placic na szczesie:tak::tak:swoja droga ladne ceny 275zl za jedno:szok:

Musze sie pochwalic :Marie wyrzyna sie jej pierwszy zabek;-);-)niestety za to w nocy niespokojna jest i jak zawsze nocke przesypiala teraz jest niespokojna i czesciej piers wola takze nocki mam atrakcyjne;-)

pozdrawiam goraco

Ale się dziś napracowałam, nie mam już na nic siły. (Właśnie rozpie.przyłam spację w kompie:wściekła/y:, jakim cholernym cudem mi się to udało:angry:?)

Ja się boję właśnie trochę tego przyzwyczajenia do smoka :eek: W dzień staram się dawać jak najmniej, ale mój mąż ciągle jej daje, bo uważa, że lepiej potem walczyć z odzwyczajaniem, a teraz ją szybko uspokoić...z czym się nie do końca zgadzam i średnio mi się to podoba :dull:

U Nas dokładnie tak samo, ale powtarzałam mężowi, żeby tego nie robił i powstrzymuje się:-)

No i przyszła kolej na moje dziecko - od wczoraj garnie się do siadania. Śmiesznie to wygląda :-)

Wiktoria chce siedzieć cały czas:szok: MAm problem jak idziemy na spacer, bo w wózku leży jak śpi, jak się obudzi to jest ryk, bo chce siedzieć. W domu oczywiście sama nie siedzi, ale bardzo często siedzi u mnie na kolanach. 10 czerwca jak chrzciliśy córeczkę to była chrzczona też dziewczynka kilka dni starsza od Wiktorii. Ten mały brzdąc siedział u matki na kolanach:szok:

a mnie to do szału doprowadza! bo często widze swoje kłaki w rękach Zosi na jej buzi itd., obcięłam na krótko i nic to nie dało.
moja chudzinka nosi 62/68 w 74 tonie;-)

Ja też obcięłam włosy. Ale mi nie wypadały i teraz też nie wypadają, największe problemy z włosami pojawiają się 3-4 miesiące po porodzie.

Ja karmię i biorę pigułki jednoskładnikowe cerazette, ale gin zapewniał mnie, że nie mają wpływu na laktacje;-), zresztą na ulotce też jest to wyraźnie zaznaczone.

reklama
mi też zaczeły bardziej niż zwykle wypadać włosy i <o zgrozo!!>:angry: też częsyo wyjmuje je z rączek mojej córci:angry:. strasznie mnie to wkurza ale za nic ich nie obetne:no::no::crazy:

moja mała NIE CHCE SMOKA:happy2: i też by juz najchętniej cały czas siedziała :-D
Aga22 a jak to sie robi żeby cytować kilka osób w jednym poście???
bo ja nie być początkująca ale do tej pory tego nie umieć:dull::no::wściekła/y:

Do góry