Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co ci zrobiła?przyjechała teściowa i już mnie wku...
agutku i aga teraz to tej mojej rodzinie jest glupio po tym jak sie zachowali na slubie , tzn nie przyszli na przyjecie swojego syna , to tescie a reszta bo nie zostali zaproszeni na przyjecie.A po drugie im nie zalezy namezu na synowej tym bardziej a wnuk to tylko dodatek , jak sie przypadkeim spotkaja to fajnei a jak nei to tez fajnie .oni maj tez corke i jej rodzinka i ona to siwtetosc
tigger ale zazdroszcze mezowi tez bym poszla na metalike, super!!!
dziewczyny mioj Tristan nie chce jesc. jadl kolo 110 mleka co 4 godzinki a teraz zjada 50 co 5 i to z niezlym uzeraneim sie skakaniem i strzelaniem min , kombinuje jak kon pod gore zeby tylko cos mu wcisnac.
juz tak 4 dzien
probowalam na spiaco i tez nic to nie daje
mleko ????
mamy enfamil ar2 moze mu neismakuje??:dull:
Mój mąż dziś wraca do pracy a my same...do tego cały tydzień będzie pracował do 19.00 :sick:
Dzisiaj moja córeczka ma swoje pierwsze imieninki :-)
U nas podobnie.. Piotrek strasznie chce siedzieć i co najlepsze nie oparty o mnie, tylko odsuwa się, podciąga na rękach i siedzi mi na kolanach wyprostowany jak strunaMoje dziecko cały czas chce siedzieć. Troszkę młody ma kręgosłup i za długo to dla niej jeszcze niezdrowo. Chciałabym ją powstrzymać ale nie wiem jakNon stop się dźwiga do góry, a jak jej nie pozwalam to jest marudzenie.