reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja tak tylko na sekunde:-) mojej córce wyszedł pierwszy ząbek:-) dwójka górna po lewej stronie:-)
Gratulacje :-D

Roksi a wogole to kto pierwszy go zauwarzyl?? bo u nas jset taka tradycja ,ze jak np mama zobaczy pierwsza 1 zabka to tata musi zrobic jej prezent:tak:lub na odwrot:tak::-D...niewiem czy Wy tez macie taka tradycje...??:-)
U nas nie ma, ale podoba mi się :-p:-D

Czy wasz dzieci głośno mlaskają?
Tak :-)

Cytat:
Napisał Agutek
Czy wasz dzieci głośno mlaskają?

Tak :-)

:-)
Moja ostatnio co chwilę...prawie tak jak się robi odgłos kopyt konia :rofl2: Przedwczoraj w nocy obudziła się jakoś koło 2 i zaczęła to robić. Ja jej smoka, a ona wypluwała i na nowo mlaskała :eek: Nie szło spać tak głośno to robiła i zastanawiam się po co to robiła :sorry2:

malaga buziaki dla Piotrka z okazji ukończenia 5 miesiąca życia :-)

Malaga- piąty miesiączek już skończył twój synek. To cudownie. Szybko nam dzieciaczki rosną:tak:
Śliczny chłopczyk:tak:

malaga , magdakap, gratulacje dla naszych pieciomiesieczniakow:-):-)

roksi gratuluje zabka:tak::tak:
niunio lezy i piszczy az uszy bola . trenuje swoje struny glosowe chyba bo nieziemskie dzwieki z siebie wydaje:-D:-D:-D

Dzień Dobry,

Ja tylko na chwilkę,

po pierwsze : gratulacje dla chłopaków Tristanka i Piotrusia z okazji 5 miesiąca życia :-)
po drugie: gratulacje dla Natalki z okazji pierwszego zęba:-D
po trzecie: byliśmy w Licheniu:szok: (dużo sobie obecuje po tej wizycie, Piotruś będzie teraz grzeczniutki, jak nikt :-)), ale tak w sumie to koszmar, nie ma nigdzie podjazdów dla wózków, oprócz jednego pod główne drzwi bazyliki i windy, tylko się z mężem umęczyliśmy, ale Piotruś drogę zniósł bardzo dobrze;-) ,

pa, pa,

reklama
Wymiękam...nie wiem czy zęby czy co ale tak źle to jeszcze nie było. Nawet u babci nie zostanie na chwilę, masakra.

Do góry