reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Fajnie masz :-pJa właśnie jestem na urlopie, zeszłorocznym, potem tegorocznym, a potem do roboty heja :happy: Bierzesz całe 3 lata?

Prawdopodobnie tak, bo nie mam z kim zostawić maluszka,
a na opiekunkę, raczej mnie nie stać, musiałabym nieźle zarabiać:eek:.
Także ustaliliśmy z mężem, że więcej korzyści przyniesie fakt, że zostanę sobie z maluszkiem w domu:tak:.

A od nas niania już wyszła, i wydaje mi się że bedzie ok. Przebrała Wiktorie, patrzyła jak ja karmie i sama ja uśpiła. Wcześniej się troche pobawiły, ona pracowała kiedyś w złobku więc ma doświadczenie z takimi maluchami. Mówi do Wiktorii że "babcia" przyszła.

może coś na wiosnę poszukam jakieś pół etetu bo nie ma mi kto zostać z małą 8 godzin:no:

ja dokladnie o tym samym mysle:tak:dziadkowie w Polsce, wiec nie mam z kim malej zostawic, a przedszkola i tego typu rzeczy sa tutaj okropnie drogie:-(

a co do mieszkanka to my tez chcemy wziac kredyt na wieksze (mam kawalerke) i wynajac do czasu naszego powrotu do Polski:-)

A od nas niania już wyszła, i wydaje mi się że bedzie ok. Przebrała Wiktorie, patrzyła jak ja karmie i sama ja uśpiła. Wcześniej się troche pobawiły, ona pracowała kiedyś w złobku więc ma doświadczenie z takimi maluchami. Mówi do Wiktorii że "babcia" przyszła.

A ile ona ma lat? :-p

agutek to L4 nie jest 100% płatne? a ile? 80?

Płatne 100%, ale na kilka dni przed pójściem na L4 dostałam awans, a że na L4 liczy się średnia z ostatnich 12 miesięcy to nigdy tych pieniędzy nie zobaczyłam, bo naliczali mi ze starej stawki :angry: W międzyczasie były inne doliczenia do pensji i też straciłam to bezpowrotnie :angry: Także jestem sporą sumę w plecy :-(

reklama
Do góry