A
Agutek
Gość
Zjadła....pierwszy raz bez płaczu...uff....jakiś mały postęp mamy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to brawo dla TolciZjadła....pierwszy raz bez płaczu...uff....jakiś mały postęp mamy![]()
Roksi, a o jaki zasiłek rodzinny chodzi, każdemu się to należy, czy to od czegoś jest uzależnione,
a jak to jest na wychowawczym, kto odprowadza za nas ZUS,
a np. gdybym na wychowawczym zaszła w ciąże to przysługuje mi urlop macierzyński, może ktoś już jest zorientowany, bo widziałam , że co niektórzy to się ostro biorą do roboty,
nie wiem jak to się fachowo nazywaRoksi, a o jaki zasiłek rodzinny chodzi, każdemu się to należy, czy to od czegoś jest uzależnione,
a jak to jest na wychowawczym, kto odprowadza za nas ZUS,
a np. gdybym na wychowawczym zaszła w ciąże to przysługuje mi urlop macierzyński, może ktoś już jest zorientowany, bo widziałam , że co niektórzy to się ostro biorą do roboty,
Super!! Brawa dla Toli no i dla babci ;-):-)Zjadła....pierwszy raz bez płaczu...uff....jakiś mały postęp mamy![]()