reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ewelinko- przykro mi z powodu twojej Henryki (słodkie imię dla kanarka)
tigger- jak tam w kraju, odezwij sie szybko
agutek- pracusiu, kładź się koło Toli i odpoczywaj

a ja w niedziele robie urodzinowy obiad dla rodziców i dziadków i juz nie wiem czy to był dobry pomysł żeby ich zapraszać, bedą mi siedziec do wieczora a przeciez nie powiem żeby wyszli bo sie chcemy położyć- ale teściowa juz mi tak przypomina o meża i moich urodzinach (jakbym nie wiedziała kiedy mamy) a między słowami dała mi do zrozumienia że z chęcią przyjadą je uczcić:baffled:jakos trzeba bedzie przeżyć

reklama
A ja zmęczona dzisiejszym dniem idę spać, bo Piotruś pewnie zaraz się obudzi na jedzonko.

On teraz jadłby bez przerwy, a pomyśleć, że niedawno walczyłam o każdy łyk mleczka.

Dobrej Nocy dziewczyny i dzieciątka:-).

Witajcie,
blueberry, wrzucaj zdjecia wózka na zamkniętym :-)
Ja wczoraj nie byłam na spacerze z Boryskiem, taka głupia ta pogoda, a jeszcze uprałam wózek po Mazurach ...dziś od rana leje, znowu nie wyjdziemy?

Witam!
Pogoda rzeczywiście w sam raz do spania a moja córcia się zaparła i spać nie chce:-( tylko marudzi na maxa. :no:

cześc dziewczyny:-)
u mnie net nie działał od rana:wściekła/y: na termometrze w częstochowie o 8 rano było 9 stopni i lało:wściekła/y: paskudna pogoda
wczoraj późnym popołudniem wybrałam się na zakupy i kupiłam pierwsze dzinsy od ciązy:-D mało tego to czarne rurki:-D i sweterek tak na poprawienie humorku w tą paskudną pogode:-)

reklama
wczoraj późnym popołudniem wybrałam się na zakupy i kupiłam pierwsze dzinsy od ciązy:-D mało tego to czarne rurki:-D i sweterek tak na poprawienie humorku w tą paskudną pogode:-)

Nie ma to, jak zakupy, nie dziewczyny:tak:.

A ja się biorę za pakowanie, bo jutro jedziemy.
Nie zapytałam, czy w hotelu maja internet, jak nie , to do poniedziałku, bo nie wiem, czy dam rade zajrzeć.

Do góry