reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja się ostatnio dowiedziałam że już po 5 m cu nie trzeba specjalnie odbijać, Ignaś zasypia przy butli i nic a nic nie ulewa, ale na noc dodaje mu kleik ryzowy do mleka.Ja na chrzest miałam przygotowane 2 wersje, w tym piekny komplet robiony na szydełku ale okazał się za duzy:(
Kilka dni temu udało mi się zrobić śliczne zdjęcie mojego szczesliwego synka i zadowolonego tatusia oto efekt:
aha na stawanie wg mnie jest jeszcze za wcześnie, ja bym chciaął żeby mały raczkował najpierw
ale Twój niuniek ma długie włosy, normalnie szok :shocked2::szok::-D
jeśli chodzi o kolejność nabywanych umiejętności to nie do końca to od nas zależy,:sorry2: ktoś już na tym forum, nie pamiętam kto, mówił że w ogóle nie raczkował tylko od razu zaczął chodzić. :tak:

reklama
hehe
Jak się urodził to dopier był kudłaty:-)
a teraz zastanawiamy się czy mu tego irokeza przez środek głowy nie obciać,ale wszystkie babcie i ciotki krzyczą że do roczku nie wolno
Co Wy na to??

Dzień Dobry,

Z tym obcinaniem włosów to też słyszałam, że się nie obcina, ale jak dzieciątko ma długie włoski, to co ma się męczyć?
Ja bym obcięła, żeby w oczy nie wchodziły.

Miloku gratulacje dla Tristanka i dla Ciebie:tak:. Ja nie mogę nauczyć mojego samodzielnego usypiania, zostaje mi wózek, albo cycuś:sorry2:.

Po tej wyprawie nad morze Piotruś jest kompletnie rozbity, nie rozumie dlaczego było tyle osób chętnych do noszenia jego dupki:baffled:, a tu nagle został sam z mamą, która na dodatek nie chce nosić na rączkach:no:.

u mnie było to samo, kiedy przyjechała rodzinka
ale po kilku dniach znów się bawił sam
Ignac juz wie ze tatus jest od noszenia(zwłaszcz na barana) i kiedy wraca z pracy to od razu sie cieszy na jego widok i strasznie macha rekami i nogami:-)
wczoraj tata pierwszy raz usypiał małego i poszło mu znakomicie, choc trwało dłuzej;-)

hehehe dzis mamy rocznice slubu;-) cały miesiac

Dzień dobry!:tak:
Soppana gratulacje.

Ja dzisiaj ide zaszaleć do fryzjera. Znowu pogoda pod burkiem (u nas tak się mówi):-)

W domu zimno i córcia budzi się z zimnymi rączkami. Muszę ją cieplej ubierać bo się rozkopuje spod kołderki .

Dziewczyny czy wy codziennie myjecie główkę dzieciom bo ja raczej nie.

No ja mojego kudłacza musze, bo jak nie to ma pełno kołtunów i robi mu mu się ciemieniucha
Ale jak maleństwo ma fryz ala kojak to nie trzeba, jak ma taki tam meszek to wystarczy co trzeci dzień

Wiatam:-) u nas nie pada i jest 13 stopni:-( bardzo zimno jest w mieszkaniu:-( kurcze mam podzielniki na kaloryferach, a oni nie grzeją:wściekła/y: pewnie czekają do 1 października bo wtedy oficjanie rozpoczyna się sezon grzewczy.

rozstałam się z Mutsy:-( tzn z nosidełkiem i gondolką:tak: opierniczyłam na allegro za niezłą kase:tak: wczoraj o godZinie 20 wystawiłam gondole a za godzine była już sprzedana:-D chyba kolor chodliwy:tak:

hehe
Jak się urodził to dopier był kudłaty:-)
a teraz zastanawiamy się czy mu tego irokeza przez środek głowy nie obciać,ale wszystkie babcie i ciotki krzyczą że do roczku nie wolno
Co Wy na to??
też słyszałm że nie wolno do roczku:tak: malaga obcięła grzywkę Piotrusiowi i jakoś nic się nie stało:tak:

hehehe dzis mamy rocznice slubu;-) cały miesiac
O to gratulacje:-)

Zobaczymy może isę skusimy, bo grzywa już do oczu sięga
U nas szaro buro znów, a ja mam urzedowe sprawy do załatwienia, mały spi i chetnie bym się położyła koło niego

reklama
Ja sobie mogę włłąćzyć kiedy chcę ogrzewanie,ale zrobie tego bo my mamy na gaz i potem rachunek bedzie kosmiczny Mamy termometry w mieszkaniu ijak spada poniżej 20 to włączam wentylatorki

Do góry