reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A mY sobie sami grzejemy
Ignac na chrzcinach pacnął księdzu tą księge z obrzędami i spadła bo najpierw go trzymałam do góry, a potem zaczepiał ministranta, tak że się smiali wszyscy

reklama
Ja właśnie wróciłam z kościoła. Zmarzłam na kość:no: W dodatku ksiądz zapowiedział, że chcą być trendy i śpiewy w kościele są po łacinie. Śpiewają tylko staruszkowie bo coś tam pamiętają a większość stoi i kręci głowami :crazy:

u nas też coś kombinują, na razie chór tylko śpiewa jedną pieśń,więc za którys tam razem sie zapamieta
a my na razie nie byliśmy bo na Ignasia jest za zimno a Mężu na grzybach, więc musze czekać aż wróci.
Ignaś dziś je brokuła za ziemniakiem i masłem do tego żółtko, ciekawe jak zareaguje:-)

bluberry przeczytalam sobie ten artykul co nam tutaj zamiescilas na temat przekasek i wprowadzam w zycie hihih
a nawet moge powiedziec ze troche wczesniej wprowadzilam bo odkad niuniek skonczyl pol roczku juz nie uzywam blendera tylko widelec a miesko drobno siekam
ale sciagnelam te warzywne przekaski . marchewka , brokula , kalafior doraczki . hmm cala kuchnia upaprana ale synek sie ciesz hihih

kasiu dziury zagipsowane i lazienka jeszcze soi wiec jest oki. idze dzisiaj jeszcze po farbe biala na sufit bo zapomnialam ze sufit najpierw sie maluje:-D
a popowrocie na bujawki bo wczoraj nei poszlismy zepsula sie pogoda:crazy:

bluberry przeczytalam sobie ten artykul co nam tutaj zamiescilas na temat przekasek i wprowadzam w zycie hihih
A ja na razie jakoś się boję, że się młody udławi i nie daję mu nawet chrupek :no:.

Agutek, co do rzygania, to ja się też bałam że nam Karolek zrobi niespodziankę i przez całą mszę miał pieluchę zamotaną na szyi, tylko na sama ceremonię mu ją zdjęłam :tak:. Ale o dziwo obeszło się bez rzygania, pewnie dlatego, że mały spał przez większość mszy :-).
Oczywiście czekamy na zdjęcia :tak:.

dzień dobry, ja dopiero teraz sie objawiam, bo niedawno obrobiłam sie z grzybami, bo dzisiaj byłam z rodzicami. I na świeta bedziemy miec własne grzybki:-D:-D
dostałam nastepna pczkę z nestle i jestem bardzo z niej zadowolona, jest książeczka z przepisami dladzieci po 6 m-c, kaszka ryżowa i mleko Nan Acive i oczywiście łyzeczka, a i jeszcze dostałam termometr do mierzenia temp. wody w butelce.:-D

agutek- Toli widocznie sie nudziło i znudów puściła pawia, ale chociaż wszyscy bedziecie mieli co wspominac
miloku- ja to bym nie chciała żebyś mi robiła remont:-D:-D:-D

Ja się szykuję do pracy. Zrobiłam sobie sałatkę, żeby nie zamawiać obiadu z baru. Ciekawe na jak długo mi wystarczy chęci ;-):-D. Zaraz chowam kompa do torby i będę zwarta i gotowa :tak:. Muszę jeszcze babci napisać, co ma Karol jeść w ciągu dnia.

reklama
Do góry