reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

ale nam dorośleją faceci! buziaki dla jubilatów:-)

my już dorobiliśmy się domku z ogródkiem i tarasem, rodzice pomogli i noc poślubna we własnym domku już była:-)

dobrze czytać, że niekóre Marcowiątka rwą się do stawania bo ja już schizę miałam, że Zosi akręgosłup sobie nadwyręża a nie jest na to gotowa.

reklama
Wiatam:-)
My dzisiaj wybraliśmy się na wycieczkę do Katowic:tak: odwiedzilismy Ikea i Silesia:tak: wróciłam padnięta z bólem głowy:sick: a córcia moja tak była szczęśliwa bo odwróciłam jej spacerówkę przodem i mogł asobie patrzeć na swiat:-D

witam się ;-) Tydzień pracy czas zacząć :sick: Zabieram się za tą nieszczęsną prezentację...dopiero wczoraj wieczorem podczas "Tańca z gwiazdami" porobiłam coś przy niej, wcześniej nie potrafiłam się za nią wziąć :rolleyes2:

roksi ja jeszcze nie odważyłam się odwrócić, bo jakoś tak uwielbiam na młodą patrzeć :-D Chociaż wiem, że niedługo będę musiała w końcu to zrobić ;-) :rotfl2:

my juz tez na odwruconym wozeczku jezdzimy ale moj skarbek jakos czasmi sie bio jak mnie nei widzi . wiec gadam do niego i co jakis czas mu sie pokazuje i jest zadowolony no i potrafi jak siedziec sobie i ogladac godzinami i nawet zakupy i przymierzanie z mam ciuszkow tez nie jest takie straszne:-D

Ja nie mam wyboru, bo w naszym wózku siedzisko montuje się tylko przodem do kierunku jazdy :tak:.

Ale tu cicho dzisiaj ;-). Ja jestem usprawiedliwiona, bo jak synek poszedł spać, to akurat nam prąd wyłączyli i nie było go 1.5 godziny (prądu) :wściekła/y:.

A ty dzisiaj nie w pracy? :-p
Ja usprawiedliwiona też jestem - pracowałam :-D Teraz odpoczywamy wszyscy po obiadku, a potem mykamy na spacerek, bo pogoda piękna. Czytałam dzisiaj w necie, że od października śnieg :sick:

ja tez się melduje po pracy, wieczorkiem ide kombinowac zwolnienie do pediatry i takto moze od jutra bym posiedziała sobie w domku- ale by było fajnie, zobaczymy czy mi da, bo w sobote remontujemy sklepik a od poniedziałku bym juz musiała tam siedzieć:-)
nie straszcie że od października snieg:szok:
ja moze męża też wyciągnę na spacerek, bo dzisiaj humorek mu nie dopisuje to może na słoneczku mu sie poprawi:-)

a my wróciliśmy od lekarki i Wika ma jakies zapalenie dróg moczowych (chyba) bo musimy zrobić badania moczu, no i nici ze zwolnienia długiego- dostałam do poniedziałku. Będę musiała kombinować z innym lekarzem. Może wiecie jak mam wziąć ten pierwszy mocz po nocy?? Ja nigdy tego nie robiłam:szok:

reklama
a Może wiecie jak mam wziąć ten pierwszy mocz po nocy?? Ja nigdy tego nie robiłam:szok:

Kasia ja gdzieś wyczytałam, że kupuje się w aptece specjalne woreczki albo pojemniki do pobierania moczu dla dzieci. Niepamiętam dokładnie jak to się nazywało ale coś takiego na pewno jest.

Do góry