reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
kamilas Ty masz Mutsy:tak: zastanawiałyśmy się ostatno z Agutkiem po co przy sacerówce są te haczyki:confused: masz na to jakąś teorię:confused:

hej, jak o wszystkim to o wszystkim
chcialam przeprosic za zaniedbanieforum, ale niestety nie mielismy dostepu do netu,
ale wlasnie dzis nadszedl dzien ze przyszedl taki mily pan zostawil takie fajne pudełeczko i mam internecik i bede mogla wkoncu nadrobic zaleglosci i spotykacsietu z wami codziennie 24/h. nareszcie.
maz sie nade mna zlitował, bo siedze w tych 4 scianach w obcym miejscu, ludzi nie znam i nawet nie ma sie do kogo odezwac w ciagu dnia a on do wieczora w pracy
tak wiec wkoncu mam internet !!!! :):):):):) normalnie z radosci stoje na rzesach i klaszcze uszami zradosci .... :):):):):)
pozdrawiam wszystkie mamuski :)

kamilas Ty masz Mutsy:tak: zastanawiałyśmy się ostatno z Agutkiem po co przy sacerówce są te haczyki:confused: masz na to jakąś teorię:confused:

He he, już kiedyś o to pytałam i nikt nie wiedział, myślałam ze Wy macie w instrukcji, bo nasz mutsiak używany wiec do wszystkiego dochodzimy sami...
Pewnie sie dowiemy przypadkiem, jak nasze kochane DZIECI wyrosną z wózka....:-D

dziewczyny a co z rozstępami:confused: bo u mnie nic się nie zmieniło:-( wcale nie są bledsze:-( idę jutro na solarium bo przynajmniej jak jestem opalona to są mniej widoczne:tak:

dziewczyny u mnie też nie bledną i również się wybrałam dziś na solarium, zby się trochę odchamić. Moja mała w końcu zasneła, wariuje juz trzeci dzień, ale dzis to do przesady, piszczy, krzyczy , spiew <la>, <la> i drze sie naa całego, miętolac w buźce wszystko co popadnie i również się uspakaja tylko na rękach, - dzziwne.
Tak poza tym jest mi smutno, ponieważ tatuś dzis rano wrócił z niemiec ii wieczorem znów wyruszył z powrotem. Cale 4 dni go nie widziała, a dzis biegam załatwiać sprawy paierkowe więc też się nim nie nacieszyłam:( Sprawił mi jednak prezent i kupił samochód <jupi>, szkoda tylko, że jeszcze nie mam prawka <egzamin dopiero za miesiąc>, a i tak mało prawdopodobne, że zdam za pierwszym razem grrr.:baffled:

reklama
Do góry