reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

JMM, u nas jest podobnie - synuś nie ma ochoty ćwiczyć nowych umiejętności, najchętniej cały czas by siedział u mamy na rękach. Jak go położę na łóżku, żeby się pogimnastykował, to jest tak tak nieszczęśliwy, że tylko leży i jęczy ;-).
to mnie pocieszyłaś, u nas prawie tak samo, :szok::sorry2::tak:chociaż są dni kiedy mała ma lepszy humor i wtedy dłużej sama sie bawi (nawet leżąc na brzusiu):tak:
justin bylam ostatnio u kolezanki ona ma synka miesiac starszego i ten nic nie robi i w dodatku jest mieki jak guma jak tristan w 2 miesiacu , polozylismy ich na podlodze to tamten ledwo glowke dzwigal a triatan wlazl by mu na glowe. w ostatniej chwili zlapalam.:-D:-D
:szok::-D:-D:-D no co chciał sie pobawić z kumplem :-D:-D:-D
Laura nie jest miękka. siedzi jak sie ją posadzi oczywiście z podparciem, bo bez niego pochyla sie do przodu i liże sobie stópki :shocked2:
odrazu córcie położyłam wygodnie:tak:
niesamowitą masz córcię :tak::-D

ja dzisiaj byłam w szoku, byłyśmy dzisiaj na spacerze nad jeziorem, małej sie chciało spać więc miączała, już ją chciałam wziąć na ręce i dać cyca ale wetknęłam jej smoka i co? zamknęła oczka i usnęła, od razu "dudając" słodko smoczusia zamiast mojego cyca :szok::tak:, normalnie szok :-D

reklama
Witajcie :-). Ja dzisiaj jestem nawet wyspana, bo synek w sumie ładnie spał. Co prawda ze 3 razy się obudził, jak się przekręcił na plecy, ale zaraz zasypiał jak go obróciłam z powrotem na brzuch. No i nie jadł wcale w nocy, tylko dopiero o 5-tej rano :tak:.

Laura nie jest miękka. siedzi jak sie ją posadzi oczywiście z podparciem, bo bez niego pochyla sie do przodu i liże sobie stópki :shocked2:
Karol też nie jest miękki, bo jak się go pociągnie za rączki, to staje na nogi. Siedzi podobnie jak Laura :tak::-D. Ale jednak między nim a Tristanem jest ogromna różnica.

niesamowitą masz córcię :tak::-D
Zgadzam się, umarłam ze śmiechu jak zobaczyłam to zdjęcie :-D:-D:-D.

Ciekawe co u Agutka...

Dzień Dobry:-)
Córcia dała mi dzisiaj pospać to 8:-):-):-)
Jeśli chodzi o Agutka i Tolcie to podczytałam na innym wątku, że Agutek pojechała z małą do szpitala, bo Tolcia dostała wysokiej temperatury:-( myślę że jeszcze tam są, bo napewno by coś napisały:-(

Witajcie :-). Ja dzisiaj jestem nawet wyspana, bo synek w sumie ładnie spał. Co prawda ze 3 razy się obudził, jak się przekręcił na plecy, ale zaraz zasypiał jak go obróciłam z powrotem na brzuch. No i nie jadł wcale w nocy, tylko dopiero o 5-tej rano :tak:.

U nas bardzo podobna noc i pierwsze jedzonko o 6.20 - huuuraaaaa, ciekawe czy to tylko incydent? :-D

Kurde czekamy na wieści od Agutka, myślałam że to tylko katarek u Toli.....

wczoraj kawałki szkła w słoiczkach Gerbera a dzisiaj [URL]http://wiadomosci.onet.pl/1616042,11,item.html[/URL]
cos nie działa link więc wklej artykuł:tak:
Fragmenty owadów w preparacie dla niemowląt
"Dziennik": W jednej z partii Nutramigenu, preparatu dla niemowląt, znaleziono liczne zanieczyszczenia. Główny Inspektor Farmaceutyczny wiedział o nieprawidłowości, ale poinformował o niej tylko na swojej stronie internetowej.
To skandal - komentują lekarze. Nutramigenem karmi się noworodki, które nie mogą pić mleka matki i cierpią na alergie na białko.

We wrześniu Narodowy Instytut Leków zbadał jedną z partii gotowego do sprzedaży preparatu. Okazało się, że seria Nutramigenu nr S 701320 nie odpowiada rygorystycznym normom jakości. W preparacie były fragmenty owadów i inne organiczne zanieczyszczenia. GiF zakazał sprzedaży podejrzanej serii Nutramigenu w puszkach po 425 g. Jak się dowiedział "Dziennik", hurtownia farmaceutyczna, która rozprowadza Nutramigen, powiadomiła apteki o partii preparatu wycofanej z obrotu. Producent przeprowadza teraz swoje wewnętrzne śledztwo, które ma wyjaśnić, jak doszło do zanieczyszczenia.

cos nie działa link więc wklej artykuł:tak:
Fragmenty owadów w preparacie dla niemowląt
"Dziennik": W jednej z partii Nutramigenu, preparatu dla niemowląt, znaleziono liczne zanieczyszczenia. Główny Inspektor Farmaceutyczny wiedział o nieprawidłowości, ale poinformował o niej tylko na swojej stronie internetowej.
To skandal - komentują lekarze. Nutramigenem karmi się noworodki, które nie mogą pić mleka matki i cierpią na alergie na białko.

We wrześniu Narodowy Instytut Leków zbadał jedną z partii gotowego do sprzedaży preparatu. Okazało się, że seria Nutramigenu nr S 701320 nie odpowiada rygorystycznym normom jakości. W preparacie były fragmenty owadów i inne organiczne zanieczyszczenia. GiF zakazał sprzedaży podejrzanej serii Nutramigenu w puszkach po 425 g. Jak się dowiedział "Dziennik", hurtownia farmaceutyczna, która rozprowadza Nutramigen, powiadomiła apteki o partii preparatu wycofanej z obrotu. Producent przeprowadza teraz swoje wewnętrzne śledztwo, które ma wyjaśnić, jak doszło do zanieczyszczenia.
:szok: :szok: :szok:

dziękuje bardzo:tak: ciekwe czy mój mąż pamięta:-D ostatnio zapomniał o moich imieninach:baffled: ale faceci to raczej pamięci nie maja do dat:no:

reklama
Do góry