reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dziewczyny ja padam
niuniek mial znowy nie przespana noc i obudzil sie juz na dobre o 5
podczytuje tak na szybko ale czasu i sil brak na pisanie
agutku zdrowka dla tolci
roksi naj naj dla ciebie i meza
uciekam bo od kompa jeszcze bardziej oczy szczypia

Dziękuje za życzenia:-) mąż się spisał:tak: przyszedł z kwiatami i prezentem:-)

córcia miała napad złości:-( zmęczona jak cholera:-( jeść nie chciała, spać nie chciała sama nie wiem o co jej chodziło:szok: mąż ją uspił w wózku:tak:

Roksi, spóźnione (ja zawsze jestem spóźniona:zawstydzona/y:) życzenia ode mnie :tak:
tak Btw przeraziłaś mnie tym o Nutramigenie, słyszałam co nie co w radiu ale o owadach nic nie mówili :szok::sorry::sick::no:
Miloku współczuję, wyśpij sie choćby dzisiaj :tak:, mam nadzieje że Tristanek też słodko będzie spał do ranka :tak:, moja mała dzisiaj w dzień spała może godzinę (łącznie) i marudziła przy wieczornym zasypianiu, nie wiem co jej sie stało:sorry: teraz śpi, mam nadzieje że nie obudzi mnie o 3 tak jak wczoraj:sad:
apetyt jej wraca. wieczorkiem wypiła 100 ml , po południu 120 :tak: Nutramigen zmieszany z Nanem:tak:

Witajcie :happy:

U nas dziś szaro-buro i ponuro :baffled:

Mąż w pracy, a ja siedzę z Piotrusiem do 12.. Potem do pracy.. Ale mi się nie chce...

roksi - wszystkiego najlepszego :-)

Agutek - napisz, co tam u Was?? Jak Tola??

Wiatam:-)
moja córcia ma 37,3 stopnia temperature:-( zastanawiam się czy podac jej panadol czy poczekać :confused: teraz poszła spać zobacze jak wstanie:-( pewnie gorączka jest od ząbkowania:-(

Wiatam:-)
moja córcia ma 37,3 stopnia temperature:-( zastanawiam się czy podac jej panadol czy poczekać :confused: teraz poszła spać zobacze jak wstanie:-( pewnie gorączka jest od ząbkowania:-(

Witam,
Ja bym podała, jak widać ze Natalce przeszkadza bół głowy, marudzi albo płacze to lepiej zapobiegac od razu. Mam wrażenie ze pare razy podany szybko u nas panadol bardzo pomógł Boryskowi w okresie płaczu przed ząbkiem. Pani doktor zreszta powiedziała ze nasze dzieciaczki to baaardzo boli, i lepiej cos podac niż skazywac je na ból.

reklama
Dzien dobry Marcowe Mamy!!:-):-)
czy ktos nas jeszcze pamieta?;-)
my caly czas jestesmy na wakacjach w Polsce i nie bardzo mam dostep do internetu, wiec sie nie odzywam...:zawstydzona/y:
wracamy za 3 tygodnie, ale nie wiem, czy zdolam to wszystko przeczytac...
ogolnie jest nam super, tylko za tatusiem tesknimy:-(
Olivka szaleje z dziadkami i tak jak ja uwielbia spacery:-)przez zycie w tym smierdzacym Londynie zapomnialam juz jak to cudowie jest mieszkac nad morzem:-)
pozdrawaiam wszystkim i mam nadzieje zajrzec niedlugo, bo bardzo mi was brakuje:-)

Do góry