reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie :-)

Ja spałam raptem 3 godziny :baffled: Od 5 moje dziecko rozrabiało, dopiero niedawno usnęło :baffled: Ja się już nie kładę nawet do łóżka, tylko zbieram się pomału do pracy...

Miłego dnia marcówki :-)

reklama
Cześć laseczki ;-). Ja się nie wyspałam i boli mnie głowa, a w dodatku jestem w pracy :wściekła/y:. Małemu chyba jakieś nowe zęby chcą wyrosnąć, ale nie mam pojęcia które :no:.

Niestety ja też się nie wyspałam. Wiktoria całą noc się kręciła, płakała:szok: Nie pomógł Calgel. No i teraz jestem nieprzytomna.

Najlepsze życzenia dla Wiktorii :tak:. Ale ten czas leci, co?

Jeszcze raz dziękujemy za życzenia. Włąsnie wczoraj tak sobie rozmyślałam, że dopiero co byłam w ciąży. A Wiktorii zaczął się już 8 miesiąc:szok:. Tylko patrzeć jak będzie miała rok.

witajcie,

do niewyspania chyba można się przyzwyczaić, ja nie spię od miesiąca,
dokładnie rzecz biorąc to spię, ale co godzinę przez godzinę i tak przez całą noc, tak od północy,

dolanczam do niewyspanych:baffled:i zakreconych mam:-D
my bylismy wczoraj na kntroli 6-9 miesiecy i niuniek sie przeziebil
nie lubie chodzic na te kontrole bo zawsze wracamy z katarem:wściekła/y::wściekła/y:
kaza dziecko rozebrac a tam zinmo i zaraz sie przeziebia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niuniek dalej nie spi po nocach a tera doszedl jeszcze katarek wiec prawie wcale nie spi:no::wściekła/y::szok: i ja tez

dostalam poradnik jak radzic sobie z budzacym sie po nocach dzieckime ale nic ciekawegotam nie napisali
glowna porada to zostawi dziecko nie ch placze i jak sie wyplacze to zasnie samo:szok:
mi takie cos nei wychodzi a pozatym mieszkaja ze mna jeszcze maz i siora ktorzy chodza do pracy i tak nei bardzo zeby sie nie wysypiali
ale mam nerwa na meza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda gadac:no::no:

czesc mamusie
bardzo was przepraszam że was ostatnio zaniedbałam, ale Wiktorii chyba też ida te cholerne zęby i marudzi starsznie, a poza tym latam po urzedach i załatwiam papiery odnosnie firmy, a troche tego jest. Poza tym niby jestem na wychowawczym ale pracowac bede u siebie. Całe szczescie że przy tych pogodach wika mi się nie przeziebiła i jest cały czas zdrowiutka. Jutro mamy szczepienie i musze sie zapytac lekarki co z tymi zebami bo ja nocek tez nie przesypiam. Daje jej 2 razy Viburcol i smaruje żelem i troche pomaga, ale te zeby mogłyby już wyjść wreszcie, bo moja córeczka bidulka się męczy i przy okazji ja i niania tez. Niedługo się odezwę.

Wszystkim Dzieciaczkom które kończyły następne miesiące przyesyłamy buziaczki spóźnione z życzeniami.

Cześć dziewczyny,

ale tu cisza. Pewnie dlatego, że nie ma Agutka. Ona zawsze z rana coś skrobnęła. Ciekawe co u nich słychać.

My niedawno wstałyśmy więc mogę powiedzieć, że się wyspałam.( Chociaż córcia całą noc biegała po łóżku.) Niestety dnia nie zaliczę do udanych, bo strasznie boli mnie brzuch - cały. Może Wiktoria w nocy mnie skopała?

Dziś wybbieram się z moją babcią do lekarza (ostatnio siedziałam w kolejce "jedynie" 3 godizny :wściekła/y:), jak uda mi się ją wyciągnąć.

Miłego dnia Wam zyczę.

reklama
Ewelina możesz zobaczyć czy otworzy ci się gazetka z Carrefour'a Promocje! Katalog promocji - Magia kodów cz.2

Chciałam zobaczyć jakie są promocje, ale nie chce mi się otworzyć. A mąż będzie dziś albo jutro w tym sklepie :wściekła/y:

Ewo, przepraszam nie widziałam Twojego posta, bo nie mogłam zajrzeć na forum, Piotruś po południu był wyjatkowo marudny:no:.

A sprawdziłam dzisiaj, nie mogłam otworzyć gazetki, cały czas miałam komunikat o ładowaniu się stron.

pozdrawiam Cię:-)

Do góry