reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek wracajcie do dokmu szybko i ucałuj mocno Tolcie od nas. Jeszcze tylko 2 dni a najważniejsze że Tola bedzie zdrowa, w swoim domku zapomni szybko o szpitalnym koszmarze:-)

reklama
No na szczęście dzisiaj miałyśmy ciemno w pokoju i mogłyśmy pospać. Teraz tylko po kropelkach i inhalacji bidulka ma zapchany nosek i nie może oddychać i nie możne napić się mleczka :-(

Dzień Dobry,

Agutku ucałuj Tolę od Piotrusia:tak:, niech szybciutko zdrowieje i wracajcie do domku:-D.

Agutku bardzo ci współczuje, a najgorsze jest to , że nie mogłas się skupić tylko na córeczce, bo miałaś uciązliwych sasiadów.
(A swoją drogą, jak mozna nie usłyszec swojego płaczącego dziecka:no::szok:)

Jak zauwazyłaś zaległości dużych nie masz na BB, bo wątek się jakoś nie kleił:no:.

JMM GRATULACJE DLA LAURY:tak:

(Ewo, tak na marginesie, to samo pomyslałam, co Ty, bo tez zdarza mi sie najpierw pobieznie czytać posty, a później dopiero dokładnie)

DEBIUTANTKO BUZIACZKI DLA MATEUSZKA;-)

Witam :-).

Agutek, współczuję :-(. Zupełnie sobie nie mogę wyobrazić pobytu w szpitalu z moim nerwuskiem. Chyba całkiem przestałby spać... Tak czy inaczej wracajcie szybko do zdrowia i do domku :tak:.

Wszystkiego naj naj naj dla Mateusza :-).

Kasia
, gratuluję uruchomienia firmy i zazdroszczę :tak:.

JMM, fajnie, że Laura będzie w kalendarzu - super pamiątka.

Mój synek tej nocy nie jadł. Postanowiłam go odzwyczaić i w nocy 2 razy dostał wodę do picia, a jedzonko dopiero o 7 rano. Zobaczymy czy się uda.

blueberry jak byłyśmy w domu to mała już też nie jadła w nocy, a teraz znowu je koło 4 nad ranem. Uznałam że skoro wypija mi po 100ml wody w nocy to nie dlatego, że tak spragniona jest ale że jest głodna i faktycznie, po tej setce wody wypiła jeszcze 90ml mleka :tak:

Mała zasnęła, czekamy na obchód....jak znam życie wybudzą mi ją :angry:
Miała dzisiaj pobraną krew - pewnie sprawdzą czy ma nadal stan zapalny, oby nie :rolleyes2:

reklama
blueberry jak byłyśmy w domu to mała już też nie jadła w nocy, a teraz znowu je koło 4 nad ranem. Uznałam że skoro wypija mi po 100ml wody w nocy to nie dlatego, że tak spragniona jest ale że jest głodna i faktycznie, po tej setce wody wypiła jeszcze 90ml mleka :tak:
A sama przestała jeść, czy ja oduczyłaś?
Może tak być, że jest głodna, skoro mniej je w dzień.

Do góry