reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wiatam:-)
u nas nie zbyt udana noc:-(nie mogę patrzeć jak moje dziecko cierpi przez ząbkowanie:-( męczy się strasznie:-(
Tolciu spóźnione buziaki!!!

reklama
Witajcie :-).

Spóźnione życzonka dla Toli :tak:.

U nas chyba jakieś nowe ząbki się pchają, bo synek od soboty płacze przy usypianiu, a dzisiaj obudził się o północy i w końcu spał z babcią, żebym ja mogła się wyspać do pracy. W dzień oczywiście też marudzi :-(.

ja muszę dzisiaj zrobić u małej w pokoju przemeblowanie:tak: zaczeli już ostro grzać a mała ma łóżeczko pod oknem:tak: więc trzeba je gdzieś przestawić:tak:

hej!

chyba mnie wygonicie stąd jak będę zaglądała z taką częstotliwością:zawstydzona/y:
u mamy rzadko bywama mój komp...same wiecie

co tu takie bolesne ząbkowanie? gra się toczy o dolne jedynki? u nas już są:-), wyszły nawet bez marudzenia. Coraz częściej całe nocki przespane!!!! dodam, że samo się zrobiło:-):-):-)

roksi - ach! ale przyjemność Cię czeka z przemeblowaniem!!!

agutek - to fajnie siedzieć w domu jak Tolcia zdrowa:-D, odpoczywajcie!

ewelina - mnie Zosia raz ugryzła, ale bolało strasznie. Karmię ją tylko o 6 rano, w ciągu dnia już nie chce i po kąpieli tak dla rozrywki:-D, ale może jak zaczniesz dawać Piotrusiowi w nocy kaszkę to będzie lepiej spał?

Zosia rozwija się w jakimś mega tempie. Stoi już trzymając się jedną ręką a drugą się bawi:szok:siadanie i raczkowanie to już nie wyczyny dla niej, teraz stawanie na topie. Trzymając się sofy "przejdzie" z jednego końca na drugi:szok::szok::szok:, nie moge powstryzmać tych jej zapędów

Witam:tak:

Również przesyłam buziaczki dla Toli

Wczoraj pisałam, że przespałam całą noc ale dzisiaj już koniec sielanki. Znowu było kilka pobudek w nocy :-(Ja już właściwie karmię tylko trochę wieczorem i właśnie w nocy bo tylko wtedy mnie córcia nie gryzie. W dzień nawet nie przystawiam już bo ostatnio potraktowała mnie "odpowiednio" tymi swoimi ząbkami:szok:. :tak:

Witajcie,

U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiło :-D Jest super, mama wyspana, tata wyspany , ale oczywiście Borysek koło 3 - 4 w nocy ląduje u nas w łóżku, bo wtedy jakoś tak sie rozbudza i nikt nie ma siły usypiać Go w łózeczku. Z nami zasypia sam po kilkunastu minutach. Chciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....:laugh2:

TOLA - nas wczoraj nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:....
więc życzenia dzisiaj !!! :-):-):-)

SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I KOLEJNYCH CUDOWYCH MIESIĘCY POZNAWANIA ŚWIATA!

Witajcie,

U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiło :-D Jest super, mama wyspana, tata wyspany , ale oczywiście Borysek koło 3 - 4 w nocy ląduje u nas w łóżku, bo wtedy jakoś tak sie rozbudza i nikt nie ma siły usypiać Go w łózeczku. Z nami zasypia sam po kilkunastu minutach. Chciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....:laugh2:

skąd wiesz???:-D:-D:-D, jeżeli Zosia nie ma sweterka pod szyję to cienki szalik zakładam

reklama
Hehe dosuwam więc na razie nic nie zakładam pod spód :-p Ale mam w razie czego szaliczek.

Moja teściowa się rozchorowała...ma zapalenie gardła i dostała od lekarza zakaz pojawiania się u wnuczki przez tydzień. Nie ma kto się małą zająć :-(

Do góry