reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Witajcie :-).
Spóźnione życzonka dla Toli
.
U nas chyba jakieś nowe ząbki się pchają, bo synek od soboty płacze przy usypianiu, a dzisiaj obudził się o północy i w końcu spał z babcią, żebym ja mogła się wyspać do pracy. W dzień oczywiście też marudzi :-(.
Spóźnione życzonka dla Toli

U nas chyba jakieś nowe ząbki się pchają, bo synek od soboty płacze przy usypianiu, a dzisiaj obudził się o północy i w końcu spał z babcią, żebym ja mogła się wyspać do pracy. W dzień oczywiście też marudzi :-(.
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
chyba mnie wygonicie stąd jak będę zaglądała z taką częstotliwością
u mamy rzadko bywama mój komp...same wiecie
co tu takie bolesne ząbkowanie? gra się toczy o dolne jedynki? u nas już są:-), wyszły nawet bez marudzenia. Coraz częściej całe nocki przespane!!!! dodam, że samo się zrobiło:-):-):-)
roksi - ach! ale przyjemność Cię czeka z przemeblowaniem!!!
agutek - to fajnie siedzieć w domu jak Tolcia zdrowa
, odpoczywajcie!
ewelina - mnie Zosia raz ugryzła, ale bolało strasznie. Karmię ją tylko o 6 rano, w ciągu dnia już nie chce i po kąpieli tak dla rozrywki
, ale może jak zaczniesz dawać Piotrusiowi w nocy kaszkę to będzie lepiej spał?
Zosia rozwija się w jakimś mega tempie. Stoi już trzymając się jedną ręką a drugą się bawi
siadanie i raczkowanie to już nie wyczyny dla niej, teraz stawanie na topie. Trzymając się sofy "przejdzie" z jednego końca na drugi

, nie moge powstryzmać tych jej zapędów
chyba mnie wygonicie stąd jak będę zaglądała z taką częstotliwością

u mamy rzadko bywama mój komp...same wiecie
co tu takie bolesne ząbkowanie? gra się toczy o dolne jedynki? u nas już są:-), wyszły nawet bez marudzenia. Coraz częściej całe nocki przespane!!!! dodam, że samo się zrobiło:-):-):-)
roksi - ach! ale przyjemność Cię czeka z przemeblowaniem!!!
agutek - to fajnie siedzieć w domu jak Tolcia zdrowa

ewelina - mnie Zosia raz ugryzła, ale bolało strasznie. Karmię ją tylko o 6 rano, w ciągu dnia już nie chce i po kąpieli tak dla rozrywki

Zosia rozwija się w jakimś mega tempie. Stoi już trzymając się jedną ręką a drugą się bawi

elahar
mama Madzi
Witam
Również przesyłam buziaczki dla Toli
Wczoraj pisałam, że przespałam całą noc ale dzisiaj już koniec sielanki. Znowu było kilka pobudek w nocy :-(Ja już właściwie karmię tylko trochę wieczorem i właśnie w nocy bo tylko wtedy mnie córcia nie gryzie. W dzień nawet nie przystawiam już bo ostatnio potraktowała mnie "odpowiednio" tymi swoimi ząbkami
. 

Również przesyłam buziaczki dla Toli
Wczoraj pisałam, że przespałam całą noc ale dzisiaj już koniec sielanki. Znowu było kilka pobudek w nocy :-(Ja już właściwie karmię tylko trochę wieczorem i właśnie w nocy bo tylko wtedy mnie córcia nie gryzie. W dzień nawet nie przystawiam już bo ostatnio potraktowała mnie "odpowiednio" tymi swoimi ząbkami

Witajcie,
U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiło
Jest super, mama wyspana, tata wyspany , ale oczywiście Borysek koło 3 - 4 w nocy ląduje u nas w łóżku, bo wtedy jakoś tak sie rozbudza i nikt nie ma siły usypiać Go w łózeczku. Z nami zasypia sam po kilkunastu minutach. Chciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....
U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiło

madzikm
Mamy lutowe'07
Witajcie,
U nas też od trzech dni przesypiamy nocki i też samo sie zrobiłoJest super, mama wyspana, tata wyspany , ale oczywiście Borysek koło 3 - 4 w nocy ląduje u nas w łóżku, bo wtedy jakoś tak sie rozbudza i nikt nie ma siły usypiać Go w łózeczku. Z nami zasypia sam po kilkunastu minutach. Chciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....
![]()
skąd wiesz???

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja dosuwamChciałam spytać co dajecie dzieciom pod szyję na spacer, bo nie wierze ze dosuwacie do końca suwaki w kurkach czy kombinezonach....![]()

reklama
A
Agutek
Gość
Hehe dosuwam więc na razie nic nie zakładam pod spód
Ale mam w razie czego szaliczek.
Moja teściowa się rozchorowała...ma zapalenie gardła i dostała od lekarza zakaz pojawiania się u wnuczki przez tydzień. Nie ma kto się małą zająć :-(

Moja teściowa się rozchorowała...ma zapalenie gardła i dostała od lekarza zakaz pojawiania się u wnuczki przez tydzień. Nie ma kto się małą zająć :-(