reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Oj ewo wierzę, że się wkurzyłaś :angry: Ale takie już życie....znajomości, znajomości i jeszcze raz znajomości :eek: Wiem coś o tym.

My idziemy zaraz do pediatry na kontrolę.

moja Wiktoria też tak krótko śpi, czasmi przeciągnie jej się ta pierwsza dżemka do godziny ale druga to max. 30 minut.
kasia u nas podobnie, pierwsze spanko czasami przeciaga sie do godziny
roksi fajnie ze masz mila atmosfere w pracy a czym sie dokladnie zajmujesz?
agutku mam nadzieje ze Tola juz zdrowa :)
tigger witaj . ja zmykam znowu do pl za 9 dni . tym razem lece sama z tristanem . mam troche pietra...
blubbery u nas tak samo zeby wyszly ale mega marudny coag dalszy ,az dzisiaj zobaczylam przyczyne mojego niewysapania .5 zabek... jaknei bylo to nie bylo a jak zaczely wychodzic to jeden za drugim
ewa nie przejmuj sie napewno zaraz natrafi sie moze jeszcze lepsza oferta pracy. nie mozna sie poddawac:)

a my po pierwszej rocznicy sluby:)ale szybko zlecialo;0
oki dziewczyny zmykam do wyrka ,
acha tristan wdrapuje sie na schody , oczywiscie pod asysta a dzisja nauczyl sie z nich schodzic
szykujemy sie do kupna bramek
i juz zaczynam myslec o prezentach po malutku. macie jakies pomysly na prezenty dla dzieciaczkow ?
pozdrawiam

a, dopiero doczytalam, roksi, powodzenia w pierwszym dniu w nowej pracy!!:-):-)
Dziękuje:tak:
Pierwszy dzień w pracy ok:tak: tylko trochę nogi mnie bolą:eek: pacjętów dużo:tak: Pani Doktor tak ok 30lat także bardzo przyjemnie pracuje się z młodymi lekarzami:tak: Myślałam że w pracy będe bardziej opsesyjnie myślec o tym co robi córcia:sorry:

witajcie mamusie!

roksi no to teraz pójdzie już z górki w pracy i zobaczysz jak szybko będzię ci czas uciekał ;-)

My byliśmy na kontroli. Poprawa jest. Odstawiamy lekarstwa i patrzymy co dalej będzie się działo. Ponoć ma jakis obrzęk koło nosa i to może powodować, że jej się ciężej oddycha i dlatego rzęzi mocniej. Jak najczęściej mamy chodzić na spacery, bo to ułatwi jej oddychanie i faktycznie - na spacerkach cichutko oddycha :tak:

Dzień dobry :-). Ja w pracy :tak:. Ładna pogoda dzisiaj, choć zimno.

Roksi, gratuluję i życzę powodzenia :-).

Debiutantko, wszystkiego naj naj naj.

Agutek, fajnie, że Tola się lepiej czuje :tak:.

Miloku, Tristan się rozwija w jakimś mega tempie :szok:.

Ewa, nie przejmuj się, tak już w życiu jest ;-).

reklama
Do góry